Rodi

Cut the Bull - De vijfsterrenbarbershop in Krommenie

Abdeslam Bounja voor de barbershop Cut the Bulls. (Foto: Ralph Kerssens/RM)

KROMMENIE - Krommenie is een barbershop rijker. De 40 jarige Haarlemmer Abdeslam Bounja runt hier namelijk in het centrum sinds 6 april zijn eigen herenkapsalon Cut the Bull. Deze no-nonsens herenkapsalon verleent vijf sterren service en knipt in de breedste zin van het woord baarden, snorren en kapsels. Dit is oude ambacht in een nieuw jasje.


Abdeslam heeft een groot klantenbestand opgebouwd in Heemskerk waar ook een Cut the Bull is gevestigd. Abdeslam: "Het onderscheidende van deze shop ligt naast het knippen en scheren ook in de ruime openingstijden. Veel mensen hebben het druk en kunnen 's avonds niet naar de kapper. Deze klanten wil ik graag bedienen. Elke man kan bij ons terecht voor een korte moderne coupe, een touch-up van een staart of een Old Skool vetkuif. Kinderen en senioren zijn bij Cut the Bull trouwens ook aan het juiste adres. Bij de prijs inbegrepen is een lekker drankje, warme handdoeken, haaradvies en tips over haarproducten. Daarnaast verkopen we ook mooie haarproducten. En ik geloof in het voortdurend blijven trainen en ontwikkelen als barber. Daarom werken we hier op verschillende niveaus, waardoor we verschillende prijzen kunnen hanteren."
In de barbershop wordt van dinsdag tot en met vrijdag naar hartenlust geknipt van 14.00 tot 22.00 uur. Vrijdagavond tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Het adres waarop de heren naar binnen kunnen stappen is in het centrum van Krommenie aan Zuiderhoofdstraat 12 c. Afspraken kunnen gemaakt worden via Facebook: Barbershop Cut the Bull of door te bellen naar 06-33459654. Binnenlopen kan ook, maar een afspraak wordt wel aangeraden i.v.m. drukte.

Artikel geplaatst op maandag 16 april 2018 - 10:00

Foto's