Rodi

Kermis in Veldmarkt Zaandam

Voor iedereen is er wat wils. (Foto: Kermis Zaandam)

ZAANDAM - Het is weer kermis in het Veldpark, Zaandam. Van woensdag 25 april tot en met zondag 6 mei zijn op de kermis talloze attracties voor jong en oud te vinden. Van funhouse tot de Mad Mill en van de trampolines tot oliebollen, voor iedereen is er wat wils.


Vrijdag 27 april, op Koningsdag, is er bij het Mobiel Café Robbies al vanaf 10.00 uur livemuziek met Loek Kesseler. Ook dit jaar is bovendien de grote vrijmarkt er weer. Dinsdag 1 en zondag 6 mei is het Eurodag. Dan kunnen alle kermisbezoekers voordelig kermisvieren. Attracties met een lage capaciteit of bijzonder vermaak draaien tegen gereduceerde tarieven, zoals de trampolines, de Mad Mill (2 euro) en de Show Time (2 euro.
Zaterdag 5 mei op Bevrijdingsdag is er een artiestenprogramma. Mobiel café Robbies presenteert De Bollen Jan Show. Er is vanaf 10.00 uur livemuziek, met onder anderen Glenn de Koning en Mick Harren. Op Bevrijdingsdag is de vrijmarkt er opnieuw. Tevens wordt deze dag om 22.00 uur afgesloten met een groots vuurwerk. De kermis vindt plaats in het Veldpark, Zaandam.

Artikel geplaatst op dinsdag 17 april 2018 - 14:06