Rodi

'Dirk Visbeek 2.0' opent op feestelijke wijze

(Foto: Dirk Visbeek)

WORMERVEER - De nieuwe fietszaak van Dirk Visbeek gaat zaterdag 19 mei op feestelijke wijze en op een bijzondere locatie in Wormerveer open. Op de plek waar vroeger poststukken werden gesorteerd en verstuurd kunnen fietsers vanaf die datum hun nieuwe fiets(onderdeel) aanschaffen en gebruikmaken van vele diensten. Dirk Visbeek verloot bovendien drie mooie prijzen. De opening van de zaak in het oude postkantoor van Wormerveer betekent dat het filiaal in Krommenie sluit. Het pand in Zaandam was al dicht.


Aldo Pieters is na zeker drie maanden verbouwen erg blij dat zijn nieuwe zaak nu bijna opengaat. "Het is een supermooie locatie langs de Provincialeweg, met station Wormerveer op loopafstand, een fietspad voor de deur en eigen parkeerplekken. We hebben ook een prachtige showroom."
Om meerdere redenen wilde Aldo deze stap zetten. "We zitten centraal in de Zaanstreek op een plek waar veel speciaalzaken zich momenteel vestigen. We vinden het prettiger om op één locatie te zitten. Lekker laagdrempelig, bakje koffie bij onze koffiecorner en altijd ruimte voor een praatje."

Diensten

"Bovendien kunnen we op deze locatie, waar we werkplaats, showroom en winkel in één pand hebben, onze diensten nog sterker maken. Voor mensen die niet in de buurt wonen, blijven we onze fietshaal- en brengservice aanbieden. Daarnaast repareren we alle soorten fietsen en hebben we vele accessoires en onderdelen."
Vanuit de nieuwe zaak wil Aldo ook nog meer activiteiten gaan aanbieden. "Fietsverhuur, bijvoorbeeld voor toeristen en forensen vanaf station Wormerveer, fietstochten en workshops fietsen repareren voor beginners. Wat doe je bijvoorbeeld als je lekker gaat mountainbiken en je krijgt een lekke band of de ketting vliegt eraf…" De vele ontwikkelingen maken dat Aldo zijn nieuwe fietszaak ook wel 'Dirk Visbeek 2.0' noemt.
Loterij

Klanten die zaterdag 19 mei iets bij Dirk Visbeek bestellen, maken kans op drie prijzen. De eerste prijs is een Trek-sportfiets ter waarde van 549 euro. De tweede prijs bestaat uit een shirt van de bekende wielerploeg Sunweb en de derde is een fietsen-/e-bikeonderhoudsbeurt ter waarde van 65 euro. De aankoopbon is daarbij het lot. Deelnemers schrijven hier hun naam op, leveren hem in en maken dan kans op bovenstaande prijzen.
De nieuwe zaak van Dirk Visbeek bevindt zich op Esdoornlaan 8 in Wormerveer. Meer informatie: e-mail: info@dirkvisbeek.nl, tel.: 075-6165508 en www.dirkvisbeek.nl.

Artikel geplaatst op maandag 14 mei 2018 - 10:01

Foto's