Rodi

'Staan te trappelen om advies aan de mensen te geven'
Liv Outdoor kijkt uit naar kampeerseizoen

Joost Karsten pompt een van zijn tenten op. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

ZAANDAM - De zomer moet nog beginnen, maar wat hebben we alvast kunnen genieten van mooi weer. Dé periode voor kamperen, barbecueën, wandelen en nog veel meer is aangebroken. 'Beleef het buiten', is het motto van Liv Outdoor, een grote winkel in Zaandam voor mensen die buiten actief willen zijn. Hier kunnen zij advies over producten voor buitenactiviteiten krijgen en deze uiteraard ook aanschaffen.


Joost Karsten toont met hoeveel gemak zijn oppomptenten fier overeind te krijgen zijn. Natuurlijk, in de winkel zijn de touwen met haringen al gespannen, maar acht krachtige slagen met de pomp en 'klaar is Kees'. "We krijgen veel vrouwen op bezoek die willen kamperen. Hun man vraagt zich dan af hoe hij dat gaat doen met de tentstokken, maar als hij ons pompsysteem ziet, is hij vaak al snel overtuigd. Het hoeft niet duur te zijn", zegt Joost, die ook zelf een fervent kampeerder is en met zijn tent en gezin door heel Europa heeft gereisd. "Bij ons heb je al vanaf 239 euro een oppomptent."
Ook de vleesliefhebber kan bij Liv Outdoor gelukkig worden. Hoe? Er zijn barbecues en barbecuespullen in alle soorten en maten. Bovendien zijn er een woensdag per maand barbecueworkshops in het restaurant van Liv Outdoor, dat tijdens winkelopeningstijden geopend is. "Rob van Leeuwen is verliezend finalist 2016 van het RTL tv-programma Grillmasters. Hij maakt met deelnemers een vijfgangendiner, waar ze vervolgens van kunnen genieten." De eerstvolgende kans is woensdag 20 juni. Meer informatie via tel.: 075-8905000 en www.livoutdoor.nl.
Voor wandelaars heeft Joost eveneens een hoop in petto. Zowel producten als wandeladvies. "Elke eerste zaterdag van de maand is er bij ons een podoloog die gratis advies geeft."

Flexibel

Het wordt nu zomer, maar Liv Outdoor is volgens Joost klaar voor elk seizoen. In de 5000 m2 winkel werken ze met de afdelingen barbecue, wandelen/travel, kampeertenten, hengelsport, wintersport en slapen. "Doordat we één winkel zijn en onze mensen zelf inkopen en verkopen, kunnen we flexibel op de wensen van onze klanten inspelen. Als iets er niet is, gaan we erachteraan. Ons personeel is ervaren, werkt vast op één van de afdelingen en we gaan vaak naar cursussen. Bovendien zijn we allemaal outdoormensen. Daardoor kunnen wij onze klanten van een goed advies voorzien."
De website van Liv Outdoor, www.livoutdoor.nl, is tegelijkertijd de webshop. De winkel bevindt zich op Stormhoek 24 in Zaandam.

Artikel geplaatst op woensdag 23 mei 2018 - 13:09