Rodi

'Mondgezondheid binnen onze praktijk ligt hoog'
Tandartspraktijk De Mondhygiënist en Tandarts Zaanstad open voor nieuwe patiënten

Inkijkje in de praktijk. (Foto: Tandartspraktijk De Mondhygiënist en Tandarts Zaanstad)

ZAANDAM - "Tandartspraktijk De Mondhygiënist en Tandarts Zaanstad is een moderne praktijk waar een persoonlijke benadering centraal staat en ook kinderen zich op hun gemak voelen", aldus de praktijk. Deze bevindt zich nabij het centrum van Zaandam, aan de Zuiddijk.


"Ons professionele team bestaat uit een tandarts, een mondhygiëniste en twee assistentes. Door onze nauwe samenwerking onderling verzorgen wij het complete pakket aan tandheelkundige zorg om uw gebit mooi en gezond te houden. Naast de reguliere behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische tandheelkunde. Liesbeth Broertjes is een ervaren tandarts met een grote interesse in esthetiek. Composiet facings, porseleinen facings, bleken, kronen, etcetera. Liesbeth zoekt naar een mooie oplossing die binnen het budget van de patiënt valt."

"Marion Hoevers is onze mondhygiënist en tevens praktijkeigenaresse. Zij heeft al 25 jaar ervaring en dat is te merken. De mondgezondheid binnen onze praktijk ligt daarom ook hoog. De huiselijke sfeer en de persoonlijke zorg maken dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt en ook weer graag bij haar terug komt."

De openingstijden van Tandartspraktijk De Mondhygiënist en Tandarts Zaanstad zijn op de website te vinden. Mensen kunnen ook 's avonds in de praktijk terecht. Er is nog ruimte voor nieuwe patiënten. Zij zijn van harte welkom om zich aan te melden bij de praktijk. Dat kan via tel.: 075-2024596, per e-mail, via: info@de-mondhygienist.com of de website: www.de-mondhygienist.com. De praktijk bevindt zich op Zuiddijk 115 in Zaandam.

Artikel geplaatst op donderdag 31 mei 2018 - 13:31