Rodi

'Gebit waarvan niemand ziet dat het een kunstgebit is'

(Foto: Adobe Stock)

ZAANDAM - "Mensen willen het liefst een kunstgebit waarvan niemand ziet dat het kunstgebit is. We horen het zo vaak in onze praktijk en dat is ook logisch, want mensen met een kunstgebit hebben meestal al heel wat ellende achter de rug", zeggen ze bij Tandprothetische praktijk Frank Leurs in Zaandam.


"Bij ons in de praktijk voelen mensen zich zo op hun gemak dat wij regelmatig vervelende ervaringen te horen krijgen. Wij hebben dan echt met deze patiënten te doen. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om goed te luisteren naar de verhalen en naar de wensen van iedere patiënt. Wij bouwen een goede band op, zodat u als er iets is gemakkelijk bij ons binnen durft te lopen. Onze visie is dat we dan pas tot de beste resultaten kunnen komen: 'samen werken we aan een mooi en functioneel gebit'."
"Herken je deze angst voor de tandprotheticus? Heeft u daardoor al jaren geen controleafspraak meer gehad? Dan is ons advies: loop gerust eens binnen of bel ons om een gratis kennismakingsafspraak in te plannen. U krijgt dan een persoonlijk advies, een begroting en we bespreken precies wat door uw zorgverzekeraar vergoed wordt. Ook de mogelijkheden van een klikgebit of kunstgebit leggen wij u graag uit. Tijdens deze kennismakingsafspraak voeren wij geen behandelingen uit. Het is geheel vrijblijvend en pas als u zich comfortabel voelt, plannen wij de vervolgbehandelingen met u in. Indien u nog eigen tanden heeft en/of zo bang bent voor een tandarts dat u dit graag onder narcose wilt laten plaatsvinden, verwijzen wij u graag door. Op onze website www.tppfrankleurs.nl leest u alles over onze tandprothetische service."
Tandprothetische praktijk Frank Leurs bevindt zich op Zuiddijk 3 in Zaandam. Meer informatie via tel.: 075-6353994.

Artikel geplaatst op donderdag 31 mei 2018 - 13:44