Rodi

De Zaans UITmarkt
UIT de doeken

De nieuwe locatie voor de tweede editie van de Zaanse UITmarkt aan de Rozengracht. (Foto: Lassooy Design)

ZAANDAM - De tweede editie van de Zaanse UITmarkt is in de maak. Zaterdag 1 september barst hét cultureel en culinair festijn in het centrum van Zaandam los! In de aanloop naar het evenement geeft de organisatie alvast een kijkje achter de schermen. Er staat veel te gebeuren waarvan ze alvast wat 'UIT de doeken' doen. De Zaanse UITmarkt is dit jaar verplaatst naar de Rozengracht in Zaandam. Nog meer ruimte, nog meer te beleven! Deze week een sneak peek van de eerste artiesten.


Net als afgelopen jaar is het programma voor een groot deel 'Zaans' en breed geprogrammeerd. Of je nu van klassiek of modern houdt, jong of oud bent. Tijdens de Zaanse UITmarkt is er voor iedereen iets beleven. Laat je verrassen, geniet en proef de Zaanstreek!
Een van de artiesten die optreedt is Paul de Munnik. Sinds zijn afscheidstournee met Acda & de Munnik gaat hij solo langs de theaters. Volgend seizoen komt hij met zijn nieuwe voorstelling 'Goed Jaar' naar het Zaantheater. Tijdens de Zaanse UITmarkt geeft hij samen met Wouter Planteijdt alvast een voorproefje!
Ook begenadigd gitarist Ruben Hoeke en zijn band betreden het podium en laten de bezoekers een uur lang genieten van blues, pop en rock. The Voice finalist Lenny Keylard presenteert zijn nieuwe single 'Mooie jongen', Ten-Hut zorgt voor funky sounds en knallende Arabische grooves en ook de gepassioneerde muzikanten van Inbetween Colours zorgen ervoor dat iedereen op de dansvloer belandt. Boogie Nights is de hekkensluiter van de avond. Alle discoklassiekers worden uit de (platen)kast gehaald. Dat betekent maar één ding: dansen... en dat mag op het podium!
Op terrein zelf zijn diverse acts en alle aanwezige culturele instellingen presenteren zich deze dag met activiteiten. Het voorlopige programma is te vinden op www.zaanseuitmarkt.nl. Volg de Zaanse UITmarkt ook op Facebook voor de laatste updates.

Rodi Media is partner van de Zaanse UITmarkt.

Artikel geplaatst op vrijdag 01 juni 2018 - 12:14

Foto's