Rodi

Innovatief hoortoestel WIDEX EVOKE ook bij Joosten Hoorspecialisten

(Foto: Joosten hoorspecialisten)

ZAANDAM - De Deense hoortoestelfabrikant Widex kondigde in april dit jaar de introductie van de WIDEX EVOKE™ aan. Dat is volgens Widex het eerste hoortoestel ooit met geavanceerde machine learning-technologie in real time. "De combinatie van machine learning en belangrijke verbeteringen in de geluidstechnologie maken de luisterervaring helderder en persoonlijker dan ooit tevoren." Widex Premium-dealer Joosten Hoorspecialisten is er trots op deze primeur op hoortoestelgebied nu aan haar klanten te kunnen uitleveren.


"Horen doe je in het dagelijks leven, niet in een laboratorium of een onderzoekskamer. De uitdaging van real-life horen is dat het in het hier en nu gebeurt en dat het voor iedereen persoonlijk is. Dat vraagt om een hoortoestel dat zich naadloos en direct instelt én meteen kan worden aangepast. Het is nu mogelijk dat een hoortoestel kan leren van de input en voorkeuren van de gebruiker. Deze leerervaring wordt bovendien anoniem gedeeld met andere gebruikers van over de hele wereld. WIDEX EVOKE is het eerste hoortoestel waarbij de gebruiker real time machine learning kan toepassen. Met een overzichtelijke app worden mensen naar de gewenste luisterervaring begeleid. Met WIDEX EVOKE hoeft de gebruiker niet meer te onthouden wat er in welke luistersituatie is gebeurd om dat op een later tijdstip uit te leggen aan de audicien die het dan bijstelt. Hij regelt het gewoon zelf. Meteen."
"WIDEX EVOKE verandert voorgoed de verwachtingen die mensen van een hoortoestel hebben. Ik denk echt dat WIDEX EVOKE het begin van een nieuw tijdperk in hoortoesteltechnologie inluidt, een nieuwe manier van denken. Het is het eerste hoortoestel dat werkelijk intelligent is en dat naarmate het meer wordt gebruikt, nog slimmer wordt. EVOKE leert niet alleen van de afzonderlijke gebruiker, maar ook van alle andere gebruikers over de hele wereld. De perspectieven en de potentie zijn adembenemend: stel je voor dat een EVOKE-gebruiker uit Zaandam meeprofiteert van de input van een EVOKE-gebruiker uit Sydney. Je kunt zeggen dat WIDEX EVOKE 's werelds eerste hoortoestel is dat vandaag intelligent is, maar morgen nog slimmer", aldus Widex President en CEO Jørgen Jensen.
Wie Widex EVOKE gratis wil testen kan via tel.: 075-6143130 een afspraak maken bij Widex Premium-dealer Joosten Hoorspecialisten.

Artikel geplaatst op woensdag 06 juni 2018 - 16:28