Rodi

'Een gastouder heeft alle tijd en aandacht voor jouw kind'
Er is nog plek bij Gastouderbureau Loky

(Foto: Gastouderbureau Loky)

REGIO - Wie opvang zoekt voor zijn of haar kind, wil graag dat hij/zij zich bij de opvang thuisvoelt en er alle aandacht krijgt. Een gastouder als Gastouderbureau Loky kan dan dé ideale opvangplek zijn.


De grote voordelen van een gastouder zijn volgens Kyra van Kessel, oprichtster van Gastouderbureau Loky, de flexibiliteit en kleinschaligheid. "De gastouder heeft alle tijd en aandacht voor jouw kind. De gastouder en jouw kind bouwen een vertrouwde band met elkaar op, doordat je kind elke keer hetzelfde bekende gezicht ziet. Bovendien is een gastouder over het algemeen voordeliger dan andere vormen van kinderopvang."
Inmiddels werken ook Mark en Roos bij Gastouderbureau Loky: "Ook wij onderstrepen kleinschaligheid en persoonlijk contact. Zo kunnen we betrokken blijven en goed bereikbaar zijn. Verder vinden we het belangrijk dat de kinderen het gewoon gezellig hebben bij hun gastouder en dat ze in allerlei ontwikkelingsfasen op een goede manier gestimuleerd worden." Kyra en Roos zijn 'het' aanspreekpunt van Gastouderbureau Loky. Kyra doet dit werk al vanaf 1991 met heel veel plezier en is erg enthousiast. "Samen hebben we al veel koppelingen tussen ouders en gastouders verzorgd en dit tot volle tevredenheid van iedereen. Professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid zijn onze sterke punten."
"Gastouderopvang is dus een ideale en vertrouwde opvangvorm voor je kind en een heel mooi beroep. Hoe leuk zou het zijn als jíj aan het roer stond van jouw eigen gastouderopvang? De huiselijke en sfeervolle plek waar jij samen met jouw gastkinderen elke dag tot een feestje maakt. Doordat jij het pedagogische beleid van Loky volgt, draag jij ook een stukje bij aan de ontwikkeling van ieder kind."
Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via tel.: 0229-505063 of kijken op: www.loky.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 07 juni 2018 - 16:26