Rodi

Finenzo geeft presentatie over aflossingsvrije hypotheek

Finenzo gaat weer een presentatie geven. (Foto: Finenzo)

REGIO - Baldwin Stuvel van Finenzo geeft dinsdag 26 juni een presentatie over de aflossingsvrije hypotheek. Stuvel heeft al twee keer eerder een presentatie gegeven: "We hebben alle bestaande klanten van Finenzo uitgenodigd voor een lezing over de aflossingsvrije hypotheek. Hierin hebben we twee keer een volle zaal van vijftig man gehad. Nu gaan we uitleg geven aan mensen die nog geen klant zijn bij Finenzo…"


"Deze avond leggen we uit wat een aflossingsvrije hypotheek is, wat de risico's zijn en wat je eventueel kunt doen om ervoor te zorgen dat je toch gaat aflossen. De uitleg is laagdrempelig en interactief. Je kunt gewoon je vragen stellen. Het is de bedoeling dat iedereen die geweest is en naar huis gaat met meer bagage weggaat dan toen hij kwam", aldus Stuvel.
Stuvel nodigt iedereen die wel eens worstelt met de vraag: 'Wat moet ik met mijn aflossingsvrije hypotheek' aan om te komen. "Geef je wel op, want de ruimte in de watertoren is (helaas) niet onbeperkt. We kunnen maximaal vijftig mensen op één avond herbergen. Echter, als veel mensen geïnteresseerd zijn, organiseren we zeker nog een extra avond", eindigt Stuvel enthousiast.

Artikel geplaatst op woensdag 20 juni 2018 - 11:21