Rodi

Groter assortiment en persoonlijk advies bij verhuisd De Bedstee

Bert Boomsma. (Foto: Daan Ruijter)

ZAANDAM - 'De complete speciaalzaak voor uw nachtrust', staat er op de gevel. De nieuwe winkel van De Bedstee aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam maakt indruk. Ruim twee keer zo groot als het vorige pand aan de Vinkenstraat is het er toch overzichtelijk. De winkel heeft een frisse en eigentijdse uitstraling. Dat niet alleen: het familiebedrijf heeft zijn assortiment flink uitgebreid.


"Op de Vinkenstraat hadden we drie geschakelde winkelruimtes. Nu beschikken we over één grote showroom. Ons assortiment is ruimer geworden. Zo waren we bijvoorbeeld al Auping select dealer, maar kunnen we nu nagenoeg het gehele Auping-assortiment presenteren. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in nieuwe merken, zoals moderne ledikanten en kledingkasten van Nolte, de industriële ledikanten van Steel & Stockings en het natuurlijk slapen van Kuperus. Zo hebben we voor iedere wens of stijl wel een passende oplossing", vertelt De Bedstee-eigenaar Bert Boomsma, die nu twee maanden naar volle tevredenheid op de nieuwe locatie zit.
Over de inrichting van de winkel is goed nagedacht. De ledikanten en slaapkamermeubels staan bij elkaar en er is een hoek ingericht met bed- en badtextiel. Daarnaast zijn er overzichtelijke presentaties van de verschillende beddenmerken. "Wij geloven niet in een 'one-size-fits-all-matras'. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen wensen. Wij kunnen met ons assortiment voor iedereen een persoonlijke slaapoplossing bieden", aldus Bert.
De ondernemer biedt zijn klanten graag een goede service. "Sinds deze maand is onze winkel op de eerste verdieping ook te bereiken met een lift. Bovendien kunnen we grote bestellingen bezorgen en hebben we een eigen montagedienst. We werken kleinschalig en denken in oplossingen. Doordat we vanuit het centrum van de stad zijn verhuisd, zijn we voor klanten zonder eigen vervoer mogelijk moeilijker bereikbaar. Als oplossing hiervoor bieden wij de mogelijkheid om deze mensen op te halen en weer thuis te brengen. Ook een advies aan huis behoort tot de mogelijkheden."
De Bedstee bevindt zich op Pieter Ghijsenlaan 22A in Zaandam. Parkeren voor de deur is gratis. Meer informatie over het familiebedrijf is te vinden op de website: www.bedstee.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 27 juni 2018 - 08:14