Rodi

Betrokken in de gemeente Zaanstad

Dit jaar introduceert Rabobank Zaanstreek de Rabobank Clubkas Campagne. (Foto: Rabobank Zaanstreek)

REGIO - Medewerkers van Rabobank Zaanstreek gaan sinds deze week van start in het marktteam Zaanstad. De leden van het team weten wat er speelt in de gemeente Zaanstad en zijn een aanspreekpunt voor maatschappelijke initiatieven. Ze hebben een breed netwerk en zijn woonachtig in het gebied.


Het team bestaat uit betrokken leden die actief zijn in de lokale samenleving. "Wij willen daar zijn waar onze klanten zijn, verbindingen leggen, kennis delen en maatschappelijk betrokken zijn. De drie gemeentes in ons werkgebied hebben daarom een marktteam. Wij zijn het lokale gezicht van marktteam Zaanstad en hebben een breed netwerk. Met goede relaties brengen wij mensen, bedrijven en maatschappelijke organisaties in verbinding", aldus Sacha Snijder, lid marktteam Zaanstad.

Dichtbij


Stephan Out beaamt dit. "Als marktteam communiceren we wekelijks met elkaar. Naar welke bijeenkomst gaan we, waar kunnen wij klanten helpen of maatschappelijk onze bijdrage leveren? Als financieel adviseur ben ik bijvoorbeeld regelmatig aanwezig bij informatiebijeenkomsten van nieuwbouwprojecten."

Maureen de Vries geeft na de zomer de cursus internet- en mobielbankieren. "Ouderen hebben door de jaren heen het bankieren zien veranderen. Van betalen met contant geld, naar geld overmaken via internet. Zij moeten soms op weg worden geholpen en daar helpen wij hen graag bij. Zo geven we de cursussen in Zaandam, maar ook in Bieb Krommenie, zodat we toch voor iedereen dichtbij zijn", aldus Maureen, lid marktteam Zaanstad.

Rabobank Clubkas Campagne


Dit jaar introduceert Rabobank Zaanstreek de Rabobank Clubkas Campagne. Dit is een donatie-actie voor verenigingen en stichtingen. Daarbij bepalen leden van Rabobank Zaanstreek welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Elke stem is geld waard. Dit jaar stelt Rabobank Zaanstreek 65.000 euro beschikbaar. Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot en met maandag 23 juli aanmelden. Veel leden van marktteam Zaanstad zijn ook betrokken bij verenigingen en stichtingen in de regio. Zij staan open voor alle vragen hierover en kunnen helpen clubs te promoten.

Meer informatie: www.rabobank.nl/zaanstreek of marktteamzaanstad.zaanstreek@rabobank.nl.

Artikel geplaatst op maandag 02 juli 2018 - 12:57