Rodi

Presentatie over energiebesparende maatregelen

Baldwin Stuvel tijdens een presentatie. (Foto: Finenzo)

ASSENDELFT - Baldwin Stuvel van Finenzo geeft maandag 9 juli samen met Helder Over energie (HOE) een presentatie over de mogelijkheden van energiebesparende maatregelen en de do en don'ts van het financieren ervan. Dit is de vierde presentatieavond die Stuvel gaat geven.


"We nodigen iedereen uit die met de gedachte speelt om iets aan energiebesparende maatregelen te doen. Of je nu al klant bent bij Finenzo of niet. We gaan het hebben over een standaardoplossing die door middel van een hybride ketel in combinatie met zonnepanelen voor een besparing kan zorgen. Uiteraard vertellen we ook welke investering voor een Nul-Op-deMeter-woning nodig is en wat dit met je maandlasten doet!"
"De uitleg is, zoals elke voorlichtingsavond bij Finenzo, laagdrempelig en interactief. Je kunt gewoon je vragen stellen. Het is de bedoeling dat iedereen die geweest is naar huis gaat met meer bagage dan toen hij kwam", aldus Stuvel. "Geef je wel op, want de ruimte in de watertoren is (helaas) niet onbeperkt. We kunnen maximaal vijftig mensen op één avond herbergen. Echter, als veel mensen in dit onderwerp geïnteresseerd zijn, organiseren we zeker weer een extra avond", eindigt Stuvel opnieuw enthousiast.
Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar zaanstad@finenzo.nl, onder vemelding van Finenzo talks 9 juli, of bellen naar tel.: 075-6121417. De locatie is de watertoren, Communicatieweg Oost 12 in Assendelft.

Artikel geplaatst op woensdag 04 juli 2018 - 10:13