Rodi

Theo-eyeweardagen bij Oogwereld Jongsma

Oogwereld Jongsma beschikt over een grote collectie Theo-monturen in tal van kleuren en pasvormen. (Foto: Oogwereld Jongsma)

ZAANDAM - Het merk Theo staat volgens Oogwereld Jongsma in Zaandam voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode uit België. "De brillen zijn kleurrijk, vrolijk, fris en eigenzinnig en natuurlijk ontbreekt de humor niet. Bij Oogwereld Jongsma kunnen mensen vrijdag 20 en zaterdag 21 juli kennismaken met één van de meest kleurrijke brillenmerken ter wereld. Een extra uitgebreide collectie is dan in de winkel aanwezig."


"Leuke bijkomstigheid: tijdens de Theo-eyeweardagen zijn er nog veel meer dingen te zien en mee te maken bij Oogwereld Jongsma. Zo exposeert kunstenaar Theo Emmerig enkele van zijn kleurrijke werken in de winkel. Ook is er een heuse boksring waar wereldkampioene Anissa Haddaoui aan kinderen een clinic zelfverdediging geeft. Kinderen die zich hiervoor hebben ingeschreven krijgen een Vingino-workshop en er is van dit kinderbrillenmerk bovendien een extra grote collectie aanwezig. Ook staat er een groot nachtlenzenbed voor wie al slapende goed zicht wilt krijgen."
"Theo heeft zich nooit wat van modetrends aangetrokken. Als er al iets van de heersende trends in de ontwerpen te zien is, dan is dat altijd met een knipoog. De brillen zijn ware kunstwerkjes, met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Oogwereld Jongsma beschikt over een grote collectie Theo-monturen in tal van kleuren en pasvormen."
Nieuwsgierig geworden naar het Belgische merk Theo? Tijdens de Theo-dagen kunnen mensen bij Oogwereld Jongsma onder het genot van een hapje en drankje gezellig Theo-brillen komen passen. Voor wie een complete bril uit de Theo-collectie koopt, is bij aanschaf van een tweede complete bril uit de vintage Theo-collectie het tweede montuur al vanaf 50 euro verkrijgbaar. Hiervoor kunnen mensen in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden vragen.
Oogwereld Jongsma bevindt zich op Oostzijde 32 in Zaandam. Meer informatie via tel.: 075-6164765 en www.oogwereld.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 11 juli 2018 - 14:51