Rodi

'Te gek dat mijn bedrijf daarvoor is uitgekozen!'
Keukenspuiten1dag.nl in RTL7-programma over duurzaamheid

RTL7-cameraman filmt het personeel van Keukenspuiten1dag.nl, v.l.n.r.: Dyon de Visser, Mike de Bruin, Maarten Bakker, eigenaar Ronald de Visser en Martine Mell. (Foto: aangeleverd)

WESTKNOLLENDAM - Een bijzondere en aangename verrassing voor Ronald de Visser van Keukenspuiten1dag.nl. De ondernemer werd kortgeleden benaderd voor een item in het RTL7-programma Doe Maar Duurzaam. Zo stond er dinsdag 10 juli een RTL7-cameraploeg op de werkvloer in Westknollendam om te komen interviewen en filmen. Het Doe Maar Duurzaam-thema van deze week is namelijk keukens. Het item rond Keukenspuiten1dag.nl is zondag 22 juli om 13.00 uur in het programma te zien.


Ronald de Visser: "Wij knappen oude keukens op door ze te spuiten. Het programma heeft via via over ons gehoord en vindt onze werkwijze duurzaam. Ze vroegen of ik interesse had om mee te werken." Dat had De Visser vanzelfsprekend. "Dit vind ik helemaal te gek natuurlijk, dat mijn bedrijf daarvoor is uitgekozen! Vorige week dinsdag is een RTL7-cameraploeg drie uur bij ons geweest om mij te interviewen en ons personeel te filmen. Over onze manier van werken en hoe we keukens spuiten. We hebben de proeffilm al gehad. Die is helemaal goed, top!"
"Wie zondag 22 juli gaat kijken, ziet hoe wij werken, dat we voor kwaliteit en duurzaamheid staan." Het item is om 13.00 uur te zien op RTL7. Meer informatie is te vinden op: www.doemaarduurzaam.tv/rtl7. Meer over Keukenspuiten1dag.nl op: www.keukenspuiten1dag.nl.

Artikel geplaatst op maandag 16 juli 2018 - 12:55