Rodi

McDonald's-restaurant Zaanstad-Zuid start met persoonlijke bediening aan tafel

(Foto: McDonald's)

ZAANDAM - McDonald's-restaurant Zaanstad-Zuid bedient sinds kort haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil meteen een plekje kiezen om te zitten. Een servicemedewerker van McDonald's serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel.


"We kijken er ontzettend naar uit om vanaf vandaag Table Service aan onze gasten te introduceren. Door hen de mogelijkheid te bieden het eten aan tafel te brengen, kunnen ze na het plaatsen van hun bestelling lekker ontspannen en meteen bij hun gezelschap aan tafel aansluiten. Ook voor gezinnen is het erg handig, doordat ouders hierdoor minder om handen hebben en de volle aandacht aan hun kinderen kunnen geven. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in ons restaurant!", aldus Peter de Groot, franchisenemer van McDonald's restaurant Zaanstad-Zuid. "Ik ben blij dat we nu ook gasten persoonlijk aan tafel gaan bedienen", voegt Zeferino, medewerker bij McDonald's restaurant Zaanstad-Zuid toe. "Het is een stukje extra service die we aanbieden en je merkt dat gasten dat fijn vinden en waarderen."
Wanneer gasten bij de bestelzuil in het restaurant een bestelling plaatsen, kunnen zij kiezen voor Table Service. Als de gast hiervoor kiest, dan kan hij/zij een tafelkaart uit de houder pakken en het nummer van de tafelkaart op de kiosk invoeren. Vervolgens kunnen mensen na het afrekenen meteen plaatsnemen in de lobby van het restaurant of op het terras. De gast neemt de tafelkaart mee naar zijn/haar zitplaats terwijl het eten ondertussen vers bereid wordt. De servicemedewerker van McDonald's kan aan de hand van een ingebouwde Bluetooth-zender in de tafelkaart de gast meteen vinden en serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel. Hierdoor kan McDonald's haar gasten sneller, beter, maar vooral persoonlijker van dienst zijn. Aan tafel bedienen kan elke dag en op elk moment waarop het restaurant geopend is.

Artikel geplaatst op maandag 16 juli 2018 - 15:18