Rodi

Het opbouwen van vermogen wordt steeds belangrijker

Vermogensmanager Rabobak Zaanstreek Casper de Ruiter. (Foto: Rabobank Zaanstreek)

ZAANSTAD - Beleggen. Het opbouwen van vermogen wordt steeds belangrijker. Studerende kinderen, aflossen van uw hypotheek, toegenomen zorgkosten en langer doorwerken. Wilt u, na uw pensioen, een bedrag beschikbaar hebben? Dan is het verstandig om nu na te denken over uw financiële toekomst.


Casper de Ruiter, Vermogensmanager Rabobank Zaanstreek: "Een spaarrekening is de favoriete manier om een appeltje voor de dorst op te bouwen. Bijna 80% van ons vermogen houden we aan in spaargelden. Maar misschien kunt u meer rendement uit uw spaargeld halen als u het anders inzet. Beleggen kan op langere termijn een hoger rendement dan sparen opleveren. Daarom helpen wij u om zelf de regie te pakken over uw geld, maar u staat er nooit alleen voor."
"Wij vinden het belangrijk om onafhankelijk te zijn en voeren daarom niet onze eigen fondsen. Als onze klanten willen beleggen dan zijn er diverse mogelijkheden. U vindt bij ons producten zonder instapgrens om eenvoudig mee te beginnen, tot aan vermogensmanagement met geavanceerde diensten en een team van persoonlijke specialisten. Beleggen vraagt discipline, kennis en tijd. Wilt u het uzelf makkelijk maken, besteed uw beleggingsbeslissingen dan uit. Mijn collega's Remco Sieben, Marco Boelens en Daphny van Gaal nodigen u van harte uit om hierover in gesprek te gaan. Wat past bij u? Wij delen onze visie en kennis graag met u, zodat u weloverwogen uw eigen keuzes kunt maken", aldus De Ruiter. Casper de Ruiter is te bereiken op tel.: 075-8903566 of stuur een mail naar privatebanking.zaanstreek@rabobank.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 17 juli 2018 - 13:38