Rodi

Een eigen kaartje maak je het liefst zelf

Voorbeelden van een 'Eigen Kaartje' via Stuba. (Foto: YvdD/RM)

ASSENDELFT - Ga je binnenkort samenwonen met je grote liefde of is je kindje op komst? Dan stuur je natuurlijk graag een kaartje, want deze bijzondere gebeurtenis wil je delen met je dierbaren en het liefst natuurlijk gedrukt. Maar hoe ontwerp je zo'n kaart? Heel eenvoudig en natuurlijk via 'Eigenkaartje' van Stuba Grafische Producties.


Zonder eerst de studie grafische vormgeving te doen kun je in een handomdraai zelf een origineel en professioneel kaartje ontwerpen via www.eigenkaartje.nl. Op de website kun je namelijk in eenvoudige en snelle stappen een ontwerp maken dat je binnen een paar dagen al in huis hebt. Mooie illustraties en vrolijke afbeeldingen in diverse thema's staan op deze website tot je beschikking. Een geboortekaartje maken kun je dus helemaal zelf! Een fotogeboortekaartje maken of een combinatie ervan kan natuurlijk ook.
Met de online applicatie, geschikt voor gebruik op tablet en smartphone, wordt kaartjes maken leuk en makkelijk. Bestel een gratis proefdruk of direct meerdere kaarten met gratis enveloppen. Betalen en verzenden gaat ook makkelijk en veilig. Kom je er niet meteen uit, bel dan gerust naar 075-6214865 of stuur een mailtje naar info@drukkerijstuba.nl. Eigenares Sonja Kleine en haar medewerkers helpen graag!

Over Stuba

Stuba is al vanaf 1983 actief in de Zaanstreek als offsetdrukkerij en familiedrukkerij. Sinds 2007 is de onderneming ook internetdrukkerij met een mooie en overzichtelijke webwinkel. Stuba heeft eveneens een borduurstudio en ontwerpt in opdracht 'op maat' voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. De kerstpakketten zijn ook een populair product van Stuba. Het Zaanse Spullenpakket 'het echte Zaanse gevoel in een pakketje' is een gewild relatiegeschenk.
Stuba Grafische Producties is gevestigd aan Industrieweg 32a in Assendelft. Meer informatie op de website: www.drukkerijstuba.nl.
Kaarten - briefpapier - flyers - brochures - stickers - banners - vlaggen - borden - textieldruk

Artikel geplaatst op vrijdag 13 juli 2018 - 13:31