Rodi

Eerste ontbijtrestaurant van Noord-Holland opent haar deuren

Samen ontbijten bij HAPS. (Foto: HAPS)

KOOG AAN DE ZAAN - Wat ooit vier jaar geleden begon in New York, oversloeg naar San Francisco, daarna werd gevolgd door Berlijn, Londen en Parijs gebeurt nu Koog aan de Zaan: het ontbijtrestaurant. Het nieuwe restaurant HAPS opende zaterdag 4 augustus haar deur. Het ontbijtrestaurant is een origineel initiatief van Mickey van Gendt. Ze is een echte trendsetter in de Zaanstreek. Ze doet het met hart en ziel: "Ik word er blij van om mensen te laten genieten en bijeen te brengen in een sfeervolle omgeving."


Schuif aan bij het ontbijt van HAPS. Het ontbijt is, volgens velen, de belangrijkste maaltijd van de dag. Vreemd genoeg is dit nu net de maaltijd die er door alle hedendaagse drukte en stress nogal eens bij inschiet. Vanaf zaterdag dus net meer; ontbijten wordt een feestje bij HAPS. Ga lekker genieten van ovenverse broodjes, een fantastische cappuccino of gewoon een puur sapje. Alles kan bij HAPS. Een fris begin van de dag, kan ook zakelijk gezien het juiste moment zijn voor een business meeting. HAPS heeft een Italiaanse chef, die voor ontbijtverrassingen zorgt. De producten en ingrediënten van het ontbijtrestaurant komen veelal uit de regio en waar mogelijk zijn ze biologisch.
HAPS is open op donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 en op zaterdag en zondag gaat de deur een uurtje later open. Op dinsdag en woensdag is HAPS beschikbaar voor besloten events, netwerkbijeenkomsten, vergaderingen of verjaardagen.
HAPS is gevestigd aan Lagendijk 49 in Koog aan de Zaan (vlakbij Zaanse Schans en tegenover De Waakzaamheid). Kijk voor meer informatie op: www.haps-ontbijt.nl

Artikel geplaatst op donderdag 05 juli 2018 - 13:21