Rodi

Latin-dance.nl opent de deuren in Zaandam Westerwatering

Ilse ter Beek opent met Latin-dance.nl. (Foto: Latin-dance.nl)

ZAANDAM - Latin-dance.nl houdt vrijdag 31 augustus een groot openingsfeest. "Wij beschikken over een prachtige grote zaal in Westerwatering Zaandam, ingericht met gezellige zithoeken", aldus Ilse ter Beek. Zij gaat er vanaf maandag 3 september elke dag lesgeven.


Ilse is opgegroeid in de dansschool van haar ouders, Visser en Ter Beek in Amsterdam-Noord. Daar heeft ze op topniveau ballroom- en Latijns-Amerikaanse wedstrijden gedanst. Daarna heeft Ilse haar danscarrière vervolgd bij dansacademie Lucia Marthas. Begin jaren negentig vond ze haar passie in de Latinwereld, waarbij ze in verschillende dansgroepen heeft gezeten en internationaal optredens gaf.
De oude locatie van Partycentre Sade in Westerwatering geeft Ilse nu de kans om haar droom uit te laten komen. Ze gaat echte Latin dance workouts geven, waarbij mensen salsa, merenque, samba, chacha en meer leren, terwijl ze ook aan hun fitheid werken. Samen met haar partner gaat Ilse ook aan koppels lesgeven. Daarbij wordt er niet gewisseld!
Wie nieuwsgierig is wat er zo leuk is aan Latin dance, kan een (proef)les komen meedoen. De laatste twee proeflessen zijn maandag 27 augustus van 19.30 tot 20.30 uur (Latin dance) en donderdag 30 augustus van 19.30 tot 20.30 uur (salsa solo zonder partner). Wat Latin-dance.nl nog meer geeft, is allemaal te vinden op de website: www.latin-dance.nl. Ilse: "Ervaar de energieke, motiverende, uitdagende en verslavende dansworkout op de nieuwste latin-popmuziek bij Latin-dance.nl op Mahoniehout 9 in Zaandam (Westerwatering).

Artikel geplaatst op woensdag 22 augustus 2018 - 14:46