Rodi

Kortingen op timmerworkshops en technieklessen Zaansch Klushuis

Leren klussen bij het Zaansch Klushuis. (Foto: Zaansch Klushuis)

ZAANDAM - Het Zaansche Kluishuis geeft workshops voor iedereen die graag wil leren klussen en timmeren, maar nog niet over de juiste kennis en/of vaardigheden beschikt. In de week van maandag 8 tot en met vrijdag 12 oktober geven ze korting op de verschillende workshops.


In het Zaansch Klushuis kunnen mensen verschillende workshops volgen: een klusworkshop, timmerworkshop, elektraworkshop, tegelworkshop, schilderworkshop, workshopspecials & stukadoren. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal acht deelnemers, dus er is veel aandacht voor elke deelnemer. Zij hebben alle gelegenheid om te oefenen en al hun klus- en timmervragen te stellen.
"Ze werken onder professionele begeleiding van de workshopleider Harry Timmerman, een all round vakman en al bijna twintig jaar eigenaar van Klussenbedrijf Timmerman. De workshop stukadoren wordt gegeven door een topstukadoor, dus hoe zit het met de boortjes en de bitjes? En hoe hang je nu dat kastje waterpas op? Met welke boor? Dat leer je in onze klusworkshop. De stroomkring, groepenkast en schakelaars: hoe werkt het en hoe werk je veilig als je een ander snoer wilt gaan monteren? Dat leer je in onze elektraworkshop. Hoe vervang je tegelwerk in de keuken of badkamer? Hoe bereken je tegelwerk en hoe pak je dat nu aan, een wand tegelen? Dat leer je in onze tegelworkshop", aldus het Zaansch Klushuis.
Voor meer informatie over alle workshops, het rooster, de kortingsweek en voor aanmelding kunnen mensen op www.hetzaanschklushuis.nl kijken.

Artikel geplaatst op donderdag 23 augustus 2018 - 10:38