Rodi

Nieuwe locatie voor Latin Salsa Club

(Foto: The Latin Salsa Club)

ZAANDAM - The Latin Salsa Club is verhuisd. Vanaf zaterdag 1 september is de dansschool te vinden aan Esdoornlaan 8 in Wormerveer, in Dans Hotspot Van Kooten. "Natuurlijk met dezelfde kwaliteit, muziek en lessen die je van ons gewend bent. In deze grotere locatie zijn er nóg meer mogelijkheden voor onze lessen en feestjes. Het is bovendien makkelijk te bereiken, tegenover het NS-station Wormerveer en aan de Provincialeweg", aldus de dansschool. Ook kunnen dansliefhebbers zich nu weer inschrijven voor het 'nieuwe' salsaseizoen en start de beginnerscursus met een gratis proefles, die vrijdag 4 september plaatsvindt. Daar kan iedereen die dat wil aan deelnemen. Er is ook nog ruimte voor instromers met (enige) salsaervaring.


Salsa is niet alleen dansen, maar ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen. Jong en oud, beginners en vergevorderden kunnen zich thuisvoelen in de handen van ervaren instructeur Kenneth Riedewald. De lessen zijn volgens The Latin Salsa Club makkelijk te volgen en zijn er op elk niveau. De gratis proefles voor de beginnerscursus vindt dinsdag 4 september van 19.30 tot 20.30 uur plaats.Na de les kunnen deelnemers nog een uurtje doordansen. Dansliefhebbers kunnen zich aanmelden via de website www.latinsalsaclub.nl en contact opnemen met de club voor plaatsing in het geschikte niveau. Op de website en Facebook, www.facebook.com/thelatinsalsaclub, is ook alle overige informatie te vinden.

Salsaparty's

De 'leerlingen' kunnen hun kennis meerdere keren per maand toepassen. Elke tweede en vierde zaterdag van de maand is het weer zover, want naast de wekelijkse lessen in Salsa, kan er ook geoefend worden tijdens gezellige salsaparty's, waar gedanst wordt op spetterende salsa, gepassioneerde bachata, speelse merengue en gepassioneerde kizomba-muziek.
The Latin Salsa Club is naar eigen zeggen al jaren een begrip in Zaandam. "Het is er altijd een feestje. Of je nu komt voor de wekelijkse lessen salsa of op een van de onvergetelijke feestavonden. Het is de plek waar je leert het magische ritme te beheersen en te genieten van de vrolijkheid en exotische klanken van de muziek."
"De locatie is met salsavriendelijke dansvloeren niet alleen draai- en spinideaal, maar ook een ware uitnodiging voor gasten (fanatiek of beginner) om de dansvloer te betreden. The Latin Salsa Club vindt een nieuw thuis in het oude postkantoor in Wormerveer. De transformatie naar een uitnodigende Caribbische Dans Hotspot is al begonnen en zal de komende maanden verder plaatsvinden. Waan je tussen de pittoreske huisjes, geniet van een kijkje 'op het strand' en laat je meevoeren in de summer-vibes! Ook de verlichting en geluidskwaliteit zullen voor een onvergetelijke avond zorgen."
The Latin Salsa Club is te vinden bij Dans Hotspot van Kooten, Esdoornlaan 8 in Wormerveer. Hosts zijn Kenneth Riedewald, tel.: 06-50653643, en Karin van Kooten, tel.: 06-55791305.

Artikel geplaatst op woensdag 29 augustus 2018 - 10:04


Reacties (0)


Reageer