Rodi

'Goede knallende acties waar je niet omheen kunt'
Welkoop Wormerveer pakt uit bij tienjarig jubileum

Het team van Welkoop, v.l.n.r., boven: Robert Lunenborg en Tim van der Hoorn, beneden: Annemieke Bijl, Linde Kisjes en Patricia Pels. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

WORMERVEER - Tuin-, dieren- en werk-/recreatiekledingwinkel Welkoop in Wormerveer bestaat tien jaar. "Actie, actie, actie!", zou je bijna zeggen, want ter gelegenheid van haar jubileum komt de winkel verspreid over vrijdag 7 en zaterdag 8 september met veel kortingen. Ook gaan koks van leveranciers barbecuedemonstraties verzorgen.


Bedrijfsleider Tim van der Hoorn verklapt welke acties er allemaal op touw staan. "Goede knallende acties waar je niet omheen kunt", vat hij deze samen. "De vrijdag is gericht op onze werk- en recreatiekleding, waarin we een groot assortiment hebben. We geven een stapelkorting. Dat wil zeggen: voor kledingaankopen tot 75 euro krijgen onze klanten die vrijdag een korting van 10 procent. Tussen 75-150 euro is dat 15 en vanaf 175 euro 20 procent!" Mensen hebben na hun werk ruim de tijd om iets van hun voorkeur uit te zoeken, want het is dan tot 21.00 uur extra koopavond. "Wij verzorgen sinds kort ook de bedrukking van werkkleding", vergeet Tim niet te zeggen, "en bestellen van kleine hoeveelheden is mogelijk."
Ook de zaterdag staat boordevol acties en activiteiten. "Nieuw bij ons zijn de Kamado-barbecues van Grizzly Grills. Er komt een kok van dit merk langs die uitleg gaat geven over het gebruik daarvan. Ook Windmill, merk voor gietijzeren pannen en tosti-ijzers, komt vertellen. Deze producten van Windmill, eveneens nieuw bij ons, zijn te gebruiken op open vuur, vuurkorven en op het gas. De beide koks gaan bovendien gerechten maken. Onze bezoekers kunnen lekkere gerechten komen proeven. Bovendien geven we deze dag 10 procent korting op het hele barbecueassortiment."
Daarmee houdt het nog niet zeker niet op. "We hebben zaterdag elk uur door de hele winkel een andere actie. Zo gaat tussen 10.00 en 11.00 bijvoorbeeld elk tweede artikel van Royal Canin honden- en kattenvoer voor de halve prijs weg. Verder kunnen hondenbezitters hun viervoeter voor 5 euro laten wassen bij de hondenwasstraat die we voor de winkel zetten. Deze wordt mede mogelijk gemaakt door Trimsalon Tink. Zij helpen bij het wassen en geven gratis knip- en vachtadvies.
Welkoop Wormerveer bevindt zich op Samsonweg 5E, Shoppingcenter Noorderveld, in Wormerveer. Meer informatie: www.welkoop.nl/winkels/wormerveer en tel.: 075-6461035.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 augustus 2018 - 15:36