Rodi

'Fit&Ontspannen na de vakantie? Tacoyo helpt!'

ZAANDAM - "Wie herkent het niet? Je bent een week terug van vakantie en je zit alweer in een maalstroom van drukte en te veel moeten. Al snel ervaar je de nodige stress, doordat de lasten die je ervaart binnen de kortste keren groter zijn dan je draagkracht. Stress bouwt zich op. Het fit&ontspannen gevoel van de vakantie is verdwenen en je raakt uit balans. Wat doe je? Ga je verder op dezelfde voet en laat je de stress een eigen leven laten leiden of ga je stress te lijf en zorg je goed voor jezelf?", aldus Tacoyo.


"Tacoyo staat voor Totaaltraining, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress. Met Tacoyo verbeter je je fysieke en mentale conditie en vooral: je leert ontspannen. Door op muziek inspanning en ontspanning af te wisselen ontstaat een energiek en vitaal gevoel. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon!"
"Vele cursisten hebben met Tacoyo kennisgemaakt. Velen doen al jaren naar volle tevredenheid mee. Niet voor niets bestaat Tacoyo in de Zaanstreek-Waterland inmiddels 22 jaar. Tacoyo moet niets hebben van 'zweverigheid' en is geschikt voor iedereen. Bijzonder is dat je op je eigen niveau mee kunt doen. Je bepaalt zelf je eigen tempo én je hoeft beslist niet ritmisch te zijn. Tacoyo is goed zorgen voor jezelf met een glimlach!"

Vrijblijvend kennismaken

"Spreekt het je aan om na de vakantie goed voor jezelf te zorgen en met plezier je conditie en gezondheid te verbeteren? Geef je voor een vrijblijvende kennismakingsles op. Deze zijn woensdag 5 en donderdag 6 september van 19.00 tot 20.15 en 20.15 tot 21.30 uur in het Regio College, Cypressehout 99 in Zaandam. Opgeven voor een kennismakingsles kan via drs. Frank Pelder, docent LO en bewegingswetenschapper, tel.: 0299-652 657 (20.00 - 22.00 uur). Meer informatie is ook op de website www.tacoyo.nl te vinden.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 augustus 2018 - 14:23