Rodi

Lange tafels en optredens bij 35-jarig jubileum pizzeria Portofino

Portofino nodigt haar gasten uit voor het jubileumfeest. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

ZAANDAM - Lange tafels, lekker eten, diverse drankjes en hopelijk mooi weer. Wie vrijdag 7 september naar het plein van de Rozengracht in Zaandam komt, waant zich in Italiaanse sferen. Pizzeria Portofino bestaat dan 35 jaar en viert dat buiten, op het plein. "We willen met al onze gasten een mooie herinnering toevoegen", zegt Diana Barsoum, die het familiebedrijf nu samen met haar broer Roberto leidt.


"We houden die vrijdag een leuke avond. Van 17.30 tot 18.15 uur kunnen mensen die gereserveerd hebben aanschuiven. Om 18.15 uur serveren we een diner. We creëren, zoals we al 35 jaar doen, een gemoedelijke familiesfeer. Onze gasten dineren gezellig met zijn allen aan een lange tafel onder het genot van een drankje, net zoals in Italië. Wij komen met de gerechten langs. Het is een verrassingsdiner. Zo laten we onze gasten ook kennismaken met andere italiaanse gerechten."
Vanaf 20.15 uur is het diner afgelopen en kan iedereen zonder reservering langskomen voor het feest. Van 20.30 tot 0.00 uur zijn er optredens. Wie niet aan het diner deelneemt, hoeft uiteraard niet te reserveren, maar is van harte welkom. De pizzeria gaat die avond gewoon door. Diana: "Ons restaurant is open en we bezorgen ook. Wel sluiten we iets eerder, zodat we er ook met het personeel een feest van kunnen maken."
Diana en familie zijn hun gasten dankbaar voor hun trouw aan Portofino. "Namens de hele familie willen we al onze gasten bedanken door dit feest te geven. Mijn grootouders zijn het restaurant 35 jaar geleden begonnen. Er zijn heel veel mooie herinneringen geweest. We proberen de kwaliteit altijd hoog te houden en hopen nog lang door te gaan."
"Wie vrijdag 7 september ook mee wil eten, kan een plekje reserveren. Het kost 49,95 euro en dat is inclusief bier, wijn en fris. Als het slecht weer wordt, is dat geen probleem, want dan zetten we tenten neer." Portofino bevindt zich op Rozengracht 64 in Zaandam. Meer informatie over het restaurant is te vinden op de website: www.portofinozaandam.nl en via tel.: 075-6159194. Reserveren voor het diner kan via het telefoonnummer.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 augustus 2018 - 17:25