Rodi

TegelMegaStore Zaandam ontzorgt de klant

Joost Kemperink, filiaalmanager Tegel MegaStore Zaandam. (Foto: Yvette van der Does/RM)

ZAANDAM - Tegel Megastore Zaandam is de benjamin van de Floris Groep uit Wormerveer. De tegelwinkel wordt sinds twee jaar gerund door de bevlogen shopmanager Joost Kemperink. Wie met Joost in gesprek gaat voor een nieuwe badkamer of keukenrenovatie loopt het risico besmet te worden met het tegelvirus. De winkel is in Zaandam geopend om naast de vaste klanten vanuit de bouw ook de particuliere markt te ontzorgen bij de verbouwing in en om huis.


De speciaalzaak die scherpe prijzen hanteert en vanuit een vaste voorraad verkoopt, blijkt een succesformule. Ze hebben bewezen zich makkelijk te kunnen aanpassen aan een fluctuerende markt. Daarnaast werkt in dit filiaal een sterk team met brede productkennis.
Voor opdrachtgevers zijn Joost Kemperink en zijn collega verkopers de rotsen in de branding. Kemperink: "We zijn in Stormhoek gaan zitten om ook particulieren te bereiken. We geven professioneel advies over bijvoorbeeld lijmsoorten en hoe te voegen. We werken altijd nauw samen met de tegelzetters die het werk voor hun opdrachtgevers uitvoeren, we weten uit ervaring hoe gewerkt wordt en wat onze producten kunnen."
"En het heeft veel voordelen de klanten te ontzorgen, je ziet het namelijk altijd terug in het eindproduct. Omdat de meeste particulieren geen ervaring hebben met verbouwen maken ze vaak dezelfde fouten. Dan blijkt bijvoorbeeld het patroon niet te kloppen of zijn de tegels niet mooi en lukraak in het cement gezet. TegelMegaStore neemt het hele traject vooraf met de klant door en communiceert in de taal van de uitvoerders en dat geeft een beter resultaat."
"We plaatsen bij wijze van spreken een stoel in het midden van een ruimte en gaan net zo lang zitten puzzelen tot we het beste plan hebben gemaakt. Geen lelijke afwerkingen of halve tegels achteraf. We vragen altijd naar een foto van het resultaat, daar hechten we veel waarde aan!", benadrukt Kemperink.
TegelMegaStore Zaandam is de eerste franchisenemer van buurman Reddy Keukens. De twee winkels versterken elkaar als het gaat om verkoop en advies van vloeren. Klanten kunnen direct in de showroom aan de Stormhoek zien hoe de gewenste tegelvloer eruitziet. De materialen daarvoor kunnen direct meenomen worden vanuit de winkel zelf.
TegelMegaStore is gevestigd aan Stormhoek 8 in Zaandam. Voor informatie kijk op www.tegelmegastorezaandam.nl. Bellen voor een afspraak of vragen kan met Joost of Michiel via: 075-6478999 of door een mail te sturen naar: tegelmegastorezaandam@florisgroep.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 september 2018 - 13:34