Rodi

Al 33 jaar een vertrouwd adres
Garage Henny Veenings blinkt uit door eigen garageformule

Team Henny Veenings in de showroom van het garagebedrijf. (Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)

WORMERVEER - Ze werden tijdens een autoverkiezing van het jaar door de Bovag bekroond met een 8,7 voor het totale bedrijf. Ze wisten daarmee in de top tien van beste Bovag garagebedrijven van Nederland te komen en werden zelfs nummer één garagebedrijf van Noord-Holland. Het Bovag gecertificeerd garagebedrijf en Bovag Lease Service Center in Wormerveer blinkt uit door de eigen garageformule en handelswijze.

Mede-eigenaar Joost Veenings: "We hebben een eigen filosofie, we leren continue bij en lopen daardoor vooraan als het gaat om de laatste ontwikkelingen in de autotechniek. Er zijn garageformules die ons maar wat graag willen inlijven maar daar zwichten wij niet voor. We blijven onafhankelijk. Garage Henny Veenings bestaat al 33 jaar uit een hecht team van familieleden en vaste en evenzogoed opgeleide teamleden! "Die onafhankelijkheid moet behouden blijven!", vindt Veenings. En doordat we een vast team hebben kunnen de klanten een goede band opbouwen met ons. De klanten hebben een rechtstreeks contact met de monteur, er zit geen bureau tussen met een persoon die een verkoopverhaaltje afsteekt. We willen klanten juist persoonlijk kennis bijbrengen en advies geven over hun auto, bedrijfswagen of camper. Moet er een onderdeel vervangen worden dan legt de monteur zien waarom het moet worden gedaan. “De klant mag bij ons meekijken op de brug indien zij dit wensen."
"Zo kan het dus ook!" is een veelvoorkomende opmerking van klanten in de werkplaats van Garage Henny Veenings. "Koopjesjagers zijn bij ons niet aan het goede adres, wij willen meer kwaliteit bieden en de maximale veiligheid kunnen waarborgen. Dat geldt voor onze occasions, maar het gaat ook om onze keuringen. De APK eisen zijn de absolute minimale eisen waaraan een voertuig moet voldoen, dus wij adviseren onze klant zo goed mogelijk over de uit te voeren werkzaamheden. Als klant moet je het ook niet het minimale willen, want je staat binnen een paar weken weer bij ons op de stoep of staat na een tijdje met pech langs de weg!"
Garage Henny Veenings is gevestigd aan Vlasblomweg 18 (Industrieterrein Noorderveld II) in Wormerveer. Voor contact bellen met tel. 075-6211219 of stuur een mail aan: info@veenings.nl. Online een afspraak maken kan ook via www.veenings.nl.

Artikel geplaatst op maandag 10 september 2018 - 09:15