Rodi

Presentatie en vrijmibo voor starters koopwoning

Presentatie door Brian Vriend van Finenzo. (Foto: Finenzo)

ASSENDELFT - Ben jij op zoek naar je eerste woning en heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je al bij meerdere woningen gekeken en ben je steeds te laat/ is de woning al verkocht? Vrijdag 21 september geeft Brian Vriend van Finenzo een presentatie voor Starters op de huizenmarkt.


De inloop is om 17.00 uur. Aansluitend wordt er een Vrijdagmiddagborrel (Vrijmibo) gegeven door Finenzo voor alle aanwezigen. Uiteraard is er dan ook gelegenheid voor persoonlijke vraagstukken.
Onder de noemer FinenzoTalks houdt Finenzo voor de vijfde keer een presentatie in de watertoren. De onderwerpen die al aan bod zijn geweest zijn de aflossingsvrije hypotheek en energie-besparende maatregelen. De uitleg is laagdrempelig en interactief. Je kunt gewoon je vragen stellen. "Het is mijn uitdaging dat iedereen die geweest is naar huis gaat met meer bagage dan toen hij kwam", aldus Vriend. Vriend nodigt iedereen die worstelt met de vraag 'Hoe kom ik aan een eigen huis?' aan om te komen. Geef je wel op want de ruimte in de watertoren is (helaas) niet onbeperkt. "We kunnen maximaal vijftig mensen herbergen op een avond. Maar als er meer mensen geïnteresseerd zijn dan verzorgen we zeker nog een extra avond", eindigt Vriend enthousiast. Voor aanmelden en meer informatie kijk op www.finenzozaanstad.nl. Aanmelden kan ook via Zaanstad@finenzo.nl of door te bellen met tel. 075-612141. De Watertoren is gelegen aan Communicatieweg Oost 12 in Assendelft.

Artikel geplaatst op maandag 10 september 2018 - 15:57