Rodi

'Een avond uit eten is een beleving'
Actie en cadeautjes bij driejarig bestaan Erosa Zaandam

Gezellig eten op het terras van Erosa. (Foto: Erosa)

ZAANDAM - Bonte kleuren, vrolijke lampen en zuidelijke schilderijen aan de wand. Wie te gast is bij Erosa in Zaandam, proeft al Mediterraans voordat hij gedineerd heeft. Het gezellige tapas- en mezedesrestaurant op de Dam in Zaandam bestaat deze maand drie jaar. Om dat te vieren, hebben zij een actie en krijgen haar gasten cadeautjes.

Tot en met donderdag 1 november ontvangen gasten 5 euro korting op het driegangen tapasmenu (normaal 24,50 euro). Deze actie geldt voor de dagen zondag tot en met donderdag. Bovendien geeft Erosa ter ere van haar driejarig bestaan cadeautjes aan haar gasten. Wat deze zijn...? Eigenaar Kerem Aykilic nodigt mensen om daarachter te komen uit om in zijn tapas- en mezedesrestaurant te komen dineren.
Kerem en zijn personeel ontvangen hen dan hartelijk. "Mensen komen bij ons om even te relaxen, bijvoorbeeld na de werkweek. Daar moeten wij ze een handje bij helpen. Met lekker eten en een grapje of een praatje", zegt de Erosa-eigenaar. Dan komen gasten er bijvoorbeeld achter dat hij niet Grieks is, maar geboren en getogen in Nederland. Dat hij zijn mediterraanse roots in Turkije heeft liggen en bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit heeft gestudeerd. Kerem vindt het contact met zijn gasten duidelijk belangrijk. "Een avond uit eten is een beleving. Je wilt lekker eten, goed bediend worden en met een goed gevoel naar huis gaan."
Erosa serveert kleine hapjes die mensen kunnen delen: Spaanse tapas en de Griekse variant mezedes (Turks: meze). De gezelligheid zit al in het eten. "Er ontstaat communicatie tussen de tafelgenoten omdat ze de hapjes gaan delen: 'Oh, dat is lekker, mag ik nog wat van dat?' of 'Kun je dat even aangeven?'", aldus Kerem.
Erosa bevindt zich op Dam 44B in Zaandam. Meer informatie via tel.: 075-6167680, per e-mail, via: info@eroszaandam.nl en de website: www.erosazaandam.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 26 september 2018 - 15:57