Rodi

Designdagen Oogwereld Jongsma

'Andy Wolf is een klasse apart. Luxe handgemaakte retromunturen en volledig geproduceerd in Oostenrijk.' (Foto: Oogwereld Jongsma)

ZAANDAM - Oogwereld Jongsma in Zaandam houdt vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober designdagen. Bezoekers zijn van harte welkom om gezellig brillen te komen passen.


Vrijdag 12 oktober is de vertegenwoordiger van Mykita aanwezig met de complete collectie, inclusief een limited studiocollectie brillen. Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober is de complete collectie handgemaakte brillen van het luxe retromerk Andy Wolf in de winkel. Op beide designdagen exposeert beeldend kunstenares Lia van Ham van Atelier Boegbeeld haar werk. Dit bestaat uit glaswerk, zeefdrukken en keramiek. Onder het genot van livemuziek kunnen bezoekers vrijdag 12 en zaterdag 13 gezellig brillen komen passen.
"Andy Wolf is een klasse apart. Luxe handgemaakte retromunturen en volledig geproduceerd in Oostenrijk. Elk onderdeel van een Any Wolf-bril wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd. Een proces dat enkele weken in beslag neemt. Qua vorm doen de monturen van Andy Wolf denken aan de klassiekers uit de vorige eeuw, maar wel met eigentijds gebruik van kleuren en patronen", aldus Oogwereld Jongsma. "Mykita-brillen zijn verfijnd, hip, gemaakt van edelstaal en onderscheiden zich door eenvoud en technische snufjes, waaronder de scharnierconstructie zonder schroeven."
Oogwereld Jongsma bevindt zich op Oostzijde 32 in Zaandam. Meer informatie via tel.: 075-6164765 of de website: www.oogwereld.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 03 oktober 2018 - 15:49