Rodi

Uitbreiding Albert Heijn aan A8 vordert

Het goede nieuws is dat een groot deel van het nieuwe parkeerterrein inmiddels is opgeleverd. (Foto: Albert Heijn)

ZAANDAM - Het kan niemand zijn ontgaan: de Albert Heijn onder de A8 in Koog aan de Zaan is flink aan het verbouwen. Steeds meer wordt er duidelijk hoe groot de winkel gaat worden. Natuurlijk gaat dit gepaard met de nodige overlast. Zeker het parkeren heeft voor de nodige hinder gezorgd.


Het goede nieuws is dat een groot deel van het nieuwe parkeerterrein inmiddels is opgeleverd en dat zorgt voor flink wat parkeerplaatsen. Zoals het er nu naar uitziet, wordt eind november het volledige nieuwe parkeerterrein in gebruik genomen. Vervolgens is het naar zeggen van Albert Heijn medio december zeer duidelijk zichtbaar wat de nieuwe oppervlakte wordt. Tijdens de feestdagen kan de klant al boodschappen doen in een ruimere winkel, met alle service die zij er gewend zijn.
De feestelijke opening staat gepland voor het begin van februari 2019. "Een heerlijke grote winkel met volop ruimte voor heel veel verse producten", aldus Albert Heijn. "Voor het zover is, zoeken wij nog druk naar nieuwe collega's." De komende weken start een wervingscampagne om in gesprek te komen met potentiële medewerkers. Zowel in de vroege ochtenduren als in de avond, op diverse afdelingen: alle contractvormen zijn mogelijk bij deze vernieuwde Albert Heijn.

Artikel geplaatst op maandag 08 oktober 2018 - 11:31