Rodi

'Wij kunnen een hele hoop zorg uit handen nemen'
Nu ook zonwering, gordijnen en behang bij Parketmeester Hoogland Vloeren

Een inkijkje bij Hoogland Vloeren. (Foto: Hoogland Vloeren)

ZAANDAM - Parketmeester Hoogland Vloeren is een parketspeciaalzaak, maar het familiebedrijf in Zaandam gaat met haar tijd mee en breidt haar service steeds verder uit. Dit zodat klanten nog meer terechtkunnen voor een compleet interieur. De eigenaren hebben hun onderneming daarom begin dit jaar versterkt met een styliste.


"Er is vanuit de consument steeds meer vraag om een totaalpakket te leveren. Mensen kiezen tegenwoordig steeds meer voor gemak. Het is fijn om één aanspreekpunt te hebben en één factuur te krijgen. Wij kunnen een hele hoop zorg uit handen nemen", leggen de eigenaren van Parketmeester Hoogland Vloeren uit.
Om een compleet interieur met stijladvies te kunnen aanbieden, heeft Parketmeester Hoogland Vloeren zich versterkt met een styliste die veel kennis van kleur en materialen heeft. "We geven uitgebreid advies over vloeren en kleur en nu ook behang, gordijnen en zonwering. Als klanten aan de hand van een totaalplaatje beslissingen over hun interieur willen maken, kunnen we een 3d-plattegrond tekenen en hen op basis daarvan adviseren."
De buitendienst zorgt voor de afhandeling van de opdrachten. "We werken met onze eigen parketteurs, stoffeerders en monteurs in de buitendienst die de klussen bij de klant verzorgen. We komen ook langs om vloeren of bijvoorbeeld het raamwerk op te meten."
Parketmeester Hoogland Vloeren is als zelfstandig bedrijf aangesloten bij de coöperatie Parketmeester. Parketmeester Hoogland Vloeren bevindt zich op Kleine Tocht 36 in Zaandam. Meer informatie via tel.: 075-6313482, per e-mail, via: info@hooglandvloeren.nl en de website: www.hooglandvloeren.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 09 oktober 2018 - 10:48