Rodi

'Xsensible Stretchwalker maakt die 10.000 stappen per dag gemakkelijk'
Gratis de Xsensible Stretchwalker schoen testen

De Xsensible Stretchwalker. (Foto: Pfann Schoenen)

ZAANDAM - "De Xsensible Stretchwalker maakt die 10.000 stappen per dag gemakkelijk haalbaar dankzij een slim blokje onder op de zool, gebaseerd op de traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta. Dit systeem zorgt voor een natuurlijke lichaamshouding en ontlast de gewrichten bij het staan en lopen. Verrassend genoeg geeft de stevige pasvorm juist een luchtig gevoel dat past bij de sportief chique uitstraling van de schoen", aldus Pfann Schoenen in Zaandam.


"De oorspronkelijke Japanse sandaal was voorzien van een enorme houten hak in het midden van de zool en symboliseert de harmonie tussen mens en natuur. Het blokje onder de Xsensible Stretchwalker zorgt ook voor een natuurlijke balans, maar dan gelukkig iets minder opvallend. De Xsensible Stretchwalker is gemaakt van de gepatenteerde stretchleer technologie, genaamd Xsensible Inside."

10.000 stappen

"Het is niet zomaar een mooi rond getal, die 10.000 stappen per dag. De Japanse arts Yoshiro Hatano bedacht het om de minimale hoeveelheid beweging om te zetten in een aantal stappen. Gemiddeld zetten mensen al zo'n 6.000 stappen met dagelijkse bezigheden. Voor je gezondheid is een half uurtje per dag stevig wandelen raadzaam, wat neerkomt op zo'n 4.000 stappen. Vandaar dus dat 10.000 stappen de dagelijkse 'norm' is geworden."
Verkoopinformatie

De Xsensible Stretchwalker is verkrijgbaar bij Pfann Schoenen aan Rozengracht 59 in Zaandam. De Stretchwalker is bekend om haar damessneakers, slippers en sandalen en herensneakers. Van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 oktober kunnen mensen deze schoen gratis komen testen. "Met een paar testschoenen of sandalen aan uw voeten loopt u van de Rozengracht naar Pfannini Schoenmode op de Gedempte Gracht. Daar ontvangt u een kleine attentie."

Artikel geplaatst op dinsdag 16 oktober 2018 - 16:10