Rodi

'The Latin Salsa Club al helemaal thuis in Wormerveer'

(Foto: The Latin Salsa Club)

ZAANDAM - The Latin Salsa Club is al helemaal gewend aan haar nieuwe, ruime danszaal aan Esdoornlaan 8 in Wormerveer, in Dans Hotspot Van Kooten. "Natuurlijk met dezelfde kwaliteit, muziek en lessen die je van ons gewend bent. In deze grotere locatie zijn er nóg meer mogelijkheden voor onze lessen en feestjes. Het is bovendien makkelijk te bereiken, tegenover het NS-station Wormerveer en aan de Provincialeweg", aldus de dansschool. Ook kunnen dansliefhebbers zich nu weer inschrijven voor het 'nieuwe' salsaseizoen en start de beginnerscursus met een gratis proefles, die dinsdag 30 oktober plaatsvindt. Daar kan iedereen die dat wil aan deelnemen. Er is ook nog ruimte voor instromers met (enige) salsaervaring.


Salsa is niet alleen dansen, maar ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen. Jong en oud, beginners en vergevorderden kunnen zich thuisvoelen in de handen van ervaren instructeur Kenneth Riedewald. De lessen zijn volgens The Latin Salsa Club makkelijk te volgen en zijn er op elk niveau. De gratis proefles voor de beginnerscursus vindt dinsdag 30 oktober van 19.00 tot 20.00 uur plaats. Na de les kunnen deelnemers nog een uurtje doordansen. Dansliefhebbers kunnen zich aanmelden via de website www.latinsalsaclub.nl en contact opnemen met de club voor plaatsing in het geschikte niveau. Op de website en Facebook, www.facebook.com/thelatinsalsaclub, is ook alle overige informatie te vinden.

Salsaparty's

De 'leerlingen' kunnen hun kennis meerdere keren per maand toepassen. Elke tweede en vierde zaterdag van de maand is het weer zover, want naast de wekelijkse lessen in Salsa, kan er ook geoefend worden tijdens gezellige salsaparty's, waar gedanst wordt op spetterende salsa, gepassioneerde bachata, speelse merengue en gepassioneerde kizomba-muziek.
"De locatie is met salsavriendelijke dansvloeren niet alleen draai- en spinideaal, maar ook een ware uitnodiging voor gasten (fanatiek of beginner) om de dansvloer te betreden. The Latin Salsa Club heeft een nieuw thuis gevonden in het oude postkantoor in Wormerveer. De transformatie naar een uitnodigende Caribbische Dans Hotspot is al begonnen en zal de komende maanden verder plaatsvinden. In december organiseren we diverse workshops, bootcamp- en introductielessen van het nieuwe docententeam, dat vanaf januari een breed lespakket verzorgt. Onder andere lady styling, bacchata en kizomba. Check binnenkort onze website."
The Latin Salsa Club is te vinden bij Dans Hotspot van Kooten, Esdoornlaan 8 in Wormerveer. Hosts zijn Kenneth Riedewald, tel.: 06-50653643, en Karin van Kooten, tel.: 06-55791305.

Artikel geplaatst op woensdag 24 oktober 2018 - 10:04


Reacties (0)


Reageer