Rodi

Jumper De Diersuper Zaandam bestaat tien jaar

(Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Jumper De Diersuper is naar eigen zeggen voor veel huisdierbazen in en rond Zaandam inmiddels een begrip. "Na tien succesvolle jaren is het dan ook groot feest in de grootste dierenspeciaalzaak uit de regio."


"Jumper De Diersuper is een winkelformule met meer dan 65 dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierenbenodigdheden. Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken, met grote dierenwinkels, een ruim assortiment, lage prijzen, maar vooral ook met de vakkennis die u mag verwachten van een speciaalzaak. Jumper Zaandam is dan ook trots om de afgelopen tien jaar te kunnen en mogen vieren met haar trouwe klanten en dierenliefhebbers die nog niet bekend zijn met de winkel. Van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 oktober is iedereen dan ook welkom in de winkel, voor heel veel leuke acties en activiteiten."

Feestweekagenda


In deze feestweek kunnen bezoekers bijvoorbeeld kennismaken met de Dierfysiotherapeut en advies vragen aan de hondentrimsalon. Woensdag 24 oktober kunnen ze hun hond of kat gratis behandelen tegen teken en vlooien. Donderdag 25 oktober valt er veel te leren met onder andere demo's over hersenspelletjes en hondenmassage.

Er is ook veel te proeven voor de huisdieren en de kleinste dierenvrienden kunnen hun hart ophalen met speurtochten, kleurplaten en een springkussen. Zaterdag 27 oktober staat de dag in het teken van knagers en konijnen, waarbij de trotse huisdierbaas ook op de foto kan met zijn of haar dier. Wie goede doelen ook een warm hart toedraagt, kan bij Jumper Zaandam sinds kort plastic doppen inleveren. Daarvan wordt de opbrengst gedoneerd aan het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds. Voor ieder wat wils dus.

Jumper De Diersuper verwelkomt bezoekers en hun huisdieren graag in haar jarige winkel aan Klokbaai 9-11 in Zaandam.

Artikel geplaatst op dinsdag 23 oktober 2018 - 08:59