Rodi

Hatshoe Wormerveer nog tot 1 december 2018 open
Hatshoe zet vol in op web en winkel Alkmaar

(Foto: Hatshoe)

WORMERVEER - De winkel van Hatshoe in Wormerveer gaat zaterdag 1 december haar deuren sluiten. Eigenaren Danielle Butter en Caroline Ensing gaan samen verder in de bestaande winkel in Alkmaar én met de snelgroeiende webshop van Hatshoe.


"Als specialist op het gebied van kinderschoenen is Hatshoe al bijna 25 jaar een begrip in de Zaanstreek en in Alkmaar en omgeving. Ook Hatshoe heeft de laatste jaren ingespeeld op de snelle ontwikkelingen in de retail door te investeren in haar webwinkel (www.hatshoe.nl). Voor een speciaalzaak als Hatshoe biedt de groei van de webverkopen veel kansen. De veranderende verhouding tussen online en fysieke winkels betekent wel dat er minder vierkante meters in de winkels nodig zijn. De focus op de winkel in Alkmaar sluit ook aan bij de trend dat bij speciaalzaken een groter verzorgingsgebied past", aldus Danielle en Caroline.
"Uiteraard beseffen we de impact van de sluiting van de winkel in Wormerveer voor ons personeel, dat samen met ons heeft gezorgd voor de goede naam van Hatshoe. Door deze stap stellen wij de toekomst van Hatshoe echter veilig en kunnen onze klanten blijven profiteren van onze uitgebreide collectie aan eigentijdse en hippe kinderschoenen. We stoppen dus zeker niet en wij hopen onze klanten, ook die uit de Zaanstreek, in de toekomst van dienst te kunnen blijven zijn met deskundig advies en een brede collectie. Onze winkel in Alkmaar is gevestigd op Laat 119 en ook daar staat de koffie klaar!"
Voor meer informatie kunnen mensen via caroline@hatshoe.nl e-mailen met Caroline.

Artikel geplaatst op woensdag 24 oktober 2018 - 08:46