Rodi

Gratis body- en huidanalyse bij Body Unlimited en Beauty Unlimited Zaandam

(Foto: Body Unlimited en Beauty Unlimited Zaandam)

ZAANDAM - Body Unlimited en Beauty Unlimited Zaandam houden donderdag 1 november een inloopavond met gratis body- huidanalyse.


Body Unlimited biedt volgens Stephanie van Steen verschillende methodes aan om op een gezonde en verantwoorde wijze af te slanken. Stephanie geeft uitleg: "We werken met het Power Slim-dieetprogramma, dat je helpt om in korte tijd gewicht te verliezen, terwijl toch de spiermassa op peil blijft. Het dieet is goed vol te houden en je hebt geen hongergevoel. Daarnaast hebben we behandelingen met Ultrasound (een alternatief voor liposuctie), Lymfedrainage, behandelingen voor spierversteviging en centimeterverlies (Arasys) en Collageen Lichttherapie voor huidverbetering."
Sinds februari dit jaar werkt Stephanie samen met schoonheidsspecialiste Carola en bieden zij de behandelingen aan van Perfect Age Beauty Center van Robert Schoemacher. Carola vertelt: "Na ruim tien jaar in loondienst ben ik het avontuur aangegaan om voor mezelf te beginnen. Mijn passie is het verbeteren van de huid. Met de producten van Perfect Age Cosmeceuticals en goede adviezen en producten voor thuis breng ik jouw huid in topconditie. Naast gezichtsbehandelingen kun je bij mij ook terecht voor manicure, pedicure, shellac, lichaamsmassages, bindweefselmassages, het harsen van zowel gezicht als lichaam, het verven van wimpers/wenkbrauwen en ook skin needling."
Als Perfect Age Beauty-salon werken Carola en Stephanie samen met Dr. Robert Schoemacher en zijn team van specialisten. Zij zijn geregeld in de studio aanwezig voor het uitvoeren van injectables, cryolipolyse (afslanken door vetbevriezing) en duurzaam ontharen met de diode laser.
Body Unlimited voorziet in de behoefte om, onder begeleiding van een gecertificeerde coach, af te slanken. Stephanie van Steen vertelt dat iedere bezoeker tijdens de inloopavond een gratis bodyanalyse wordt aangeboden. Ook zijn er PowerSlim-hapjes. Daarnaast kan iedere bezoeker een gratis huidanalyse van Carola krijgen. "Ook hebben wij die avond speciale aanbiedingen. Vanzelfsprekend kan er dan ook een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvende, uitgebreide introductiebehandeling."
"Body Unlimited en Beauty Unlimited Zaandam verwelkomen je donderdag 1 november tussen 17.00 en 20.00 uur graag." Body Unlimited/Beauty Unlimited Zaandam bevindt zich op Paltrokstraat 16 in Zaandam. Meer informatie via de websites www.bodyunlimited.nl en www.beautyunlimitedzaandam.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 24 oktober 2018 - 09:02