Rodi

-Advertorial-

Openingsaanbieding tweede indoorrolbaan in Zaanstad

Foto: Indoor ski en snowboard Zaanstad

Inmiddels zijn we alweer jarenlang, met veel tevreden klanten, bezig. We zijn uitgebreid en trots op wat we in korte tijd bereikt hebben. Ons hoogtepunt is de opening van onze tweede skirolbaan. Deze gaan we vanaf november in gebruik nemen. Hierdoor zijn wij in staat om twee keer zo veel mensen skiles- en snowboardles te geven. Dit blijft de beste voorbereiding op een heerlijke wintersportvakantie.

 

Dit is het zevende seizoen voor Indoorski & Snowboard Zaanstad, gelegen in het Darteldome-complex op Kuilpad 1 in Zaandam.

Het team is ontzettend trots op het resultaat na de verbouwing, met een nieuwe skirolbaan naast de bestaande, zodat we de capaciteit kunnen uitbreiden.

Veel mensen hebben hun weg al gevonden en komen elk jaar weer terug om hun techniek en spierconditie te verbeteren. Ze zijn ontzettend enthousiast over het resultaat naderhand in de sneeuw. De leeftijd van de skiërs en snowboarders op de baan varieert van 5 tot 75 jaar. Er zijn ook veel gezinnen, zodat kinderen al op jonge leeftijd leren skiën en snowboarden voordat zij daadwerkelijk op wintersport gaan.

Hoe werkt het

Speciale kleding is niet vereist en het materiaal krijg je aangemeten. Uiteraard kun je ook je eigen ski- of snowboardschoenen meenemen. Kinderen krijgen een helm en de snowboarders onder hen ook kniebeschermers.

Je stapt op de skirolbaan. In het begin start je aan de balk en je bent maximaal met twee mensen tegelijk op de baan. De in snelheid instelbare skirolbaan glijdt onder je door en in de spiegel voor je kun je jouw verrichtingen perfect volgen. De skileraar staat naast jou om instructies te geven en heeft een afstandsbediening in de hand om zonodig de skirolbaan stop te zetten.

In een uur ski of snowboard je drie keer 10 minuten. Tussendoor heb je steeds 10 minuten rust. Je maakt zo veel meters, omdat je continu blijft afdalen. Zo kun je perfect oefenen om de techniek onder de knie te krijgen en ga je goed voorbereid op wintersport. Ook zorg je ervoor dat de spieren alvast wennen aan de beweging, zodat je minder last van spierpijn krijgt.

Je staat altijd met iemand van vergelijkbaar niveau op de skirolbaan en je krijgt altijd persoonlijke aanwijzingen en aandacht. Skiën of snowboarden op de indoorbaan is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De lessen zijn op afspraak en kinderen kunnen al vanaf 4 jaar starten.

Voor vragen over onze faciliteit of als je direct lessen wilt boeken, bel ons via: 06 - 24 87 00 48 of 075 - 63 11 775. Laat eventueel je telefoonnummer achter of (WhatsApp). Je kunt ons ook e-mailen, via: info@indoorskischool.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Meer informatie is te vinden op: www.indoorskischool.nl

Er is ook een promotiestand met uitleg over de volgende merken:

- XION PROTECTIVE GEAR (promotioneel en uitleg over het product)

- NZERO ECO WAX (promotie en actie op wax)

- POLE POSITION (uitleg over straps en gebruik hiervan)

 

Dit zijn diverse sneeuwgerelateerde merken die op deze dag aanwezig zijn. Vertegenwoordigers geven uitleg geven over producten die tijdens het skiën relevant kunnen zijn.

Dit betreft een openingsaanbieding van zes lessen voor € 135,00 (persoonsgebonden)

Normaal is deze leskaart € 170,00, dus een mooie openingsaanbieding

 Tot zaterdag 27 oktober aan Kuilpad 1 in Zaandam van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Artikel geplaatst op donderdag 25 oktober 2018 - 11:14