Rodi

'We gaan elkaar versterken'
Beddenspecialist Alphabed trekt in bij Luyt Bedden

Beddenspecialist Alphabed trekt in bij Luyt Bedden. (Foto: Alphabed)

WORMERVEER - Met Alphabed biedt Sigfrid Appelman van A tot Z op het gebied van het bed. De beddenspecialist gaat dat vanaf half december op een andere locatie doen. Er is een koper gevonden voor het huidige bedrijfspand aan Samsonweg 15 in Wormerveer, dat Sigfrid huurde. Alphabed trekt nu in bij Harry Luyt van Luyt Bedden. De beide ondernemers gaan samenwerken op deze mooie plek in de Zaanbocht, eveneens in Wormerveer.


"Begin december ga ik opbouwen", vertelt Sigfrid. "Half december, vlak voor Kerst, gaat Alphabed open. De 'Schramm Experience Store' van Luyt Bedden gaat van de benedenverdieping naar de bovenverdieping en kan alleen nog op afspraak worden bezocht. Met deze verplaatsing komt beneden ruimte vrij voor Alphabed. Sigfrid is alvast vol energie: "We gaan elkaar versterken. Ik richt me op het middensegment, Harry op het hogere segment."
"Alles van de Alphabed-service keert terug. Ik ontzorg door het nieuwe bed aan huis te leveren en het oude kosteloos mee te nemen. Als ik wegga bij klanten, is hun bed opgemaakt en kunnen ze gaan slapen. Alphabed biedt bovendien negentig dagen slaapgarantie en ontvangt mensen graag op de zaak. Dan kan ik zien hoe iemand ligt en hem of haar van een goed advies voorzien", aldus Sigfrid, die in februari dit jaar de Warme Douche van consumentenprogramma Radar ontving voor zijn service.
Naast de nieuwe locatie wordt de grootste verandering voor Alphabed de nieuwe collectie, waar Sigfrid al druk mee bezig is. "Binnenkort ga ik naar Brussel om in te kopen. Alles nieuw, alles netjes, tiptop." Sigfrid kan wel alvast verklappen dat onder meer M-Line, Avek en Van Dyck merken zijn die hij gaat voeren.
De nieuwe locatie van Alphabed is Zaanweg 124 in Wormerveer. Meer informatie is te vinden op de website: www.alphabed.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 25 oktober 2018 - 14:26