Rodi

Nieuwe Albert Heijn Koog krijgt steeds meer vorm

KOOG AAN DE ZAAN - De verbouwing van Albert Heijn in Koog aan de Zaan vordert gestaag en het wordt steeds meer duidelijk wat een grote en mooie winkel dit gaat worden. Woordvoerder Albert Heijn Hans Greve: "Na de overlast door onder andere het heien en weinig parkeerplaatsen komen we nu in de fase van het afronden en dat is een hele leuke fase!"De contouren van de nieuwe winkel zijn zichtbaar, zowel aan de beide zijkanten als aan de voorkant. Eind november kan het nieuwe - en flink vergrote parkeerterrein - volledig in gebruik worden genomen.


Greve: "Vanaf vrijdag 14 december zullen de bouwactiviteiten aan de buitenkant minimaal zijn, zodat de klant prima de kerstboodschappen kan doen. Nog niet in de nieuwe winkel, maar wel met de vertrouwde service en het feestelijke assortiment die dat klanten van Albert Heijn gewend zijn. Over de verdere planning - van sluiten tot heropenen - informeren we onze klanten later dit jaar nog uitgebreid.

Word collega

"Een grotere winkel vraagt ook om uitbreiding van het team medewerkers. In deze krant vindt u dan ook een grote advertentie waarin we vragen om nieuwe collega's. Nieuwe collega's op alle afdelingen, van de brood tot kassa, van de groenten tot het vullen van onze schappen: zowel fulltime- als parttime-functies, maar ook hulpkrachten voor de avonden/weekenden. Er is veel mogelijk op dit gebied bij Albert Heijn Koog. We geven graag advies waar de kansen op een leuke baan liggen."
"Kom eens langs in de winkel en ga in gesprek met een van de managers over een leuke uitdagende job in Albert Heijn Koog. "We verheugen ons op de komende feestmaand, zowel voor onze klanten als onze nieuwe collega's. Tot ziens in de winkel! "

Artikel geplaatst op maandag 19 november 2018 - 11:11