Rodi

Een menselijk gezicht in een digitaal tijdperk

Peter Janneman staat altijd klaar voor hulp bij computerproblemen. (Foto: 075 Computer Service)

ZAANSTAD - In 2010 richtte Peter Janneman het bedrijf 075 Computer Service op om de toenemende vraag naar computerhulp uit zijn omgeving te beantwoorden. Peter groeide op met computers en door zijn fascinatie voor het apparaat en het helpen van mensen met computerproblemen heeft hij inmiddels ruim 25 jaar ervaring opgedaan.


Afgelopen jaren waren geen makkelijke jaren om zijn bedrijf te starten. Onder andere wegens de economische crisis en het verlies van zijn moeder. "Maar waar een wil is, is een weg", vertelt Peter. "Door de steun van mijn familie, vrienden - maar ook mijn vaste klanten - kan ik dit werk doen. Ik ben hen ook erg dankbaar."
Op de vraag wat Peter zo leuk vindt aan zijn werk antwoord hij: "Behalve de techniek en het oplossen van computerproblemen, is het vooral de tevredenheid van mijn klanten dat mij de meeste voldoening geeft. Ik ben af en toe echt de redder in nood."

Diensten

Bij 075 Computer Service kan iedereen terecht voor reparaties, installaties en onderhoud van alle soorten computers en tablets. Ook voor het oplossen van computer-, internet- en printerproblemen ben je bij Peter aan het goede adres. Tevens levert 075 Computer Service nieuwe computers en randapparatuur. "Ik lever zowel computers op maat, die geheel naar eigen wens kunnen worden samengesteld, als ‘merk’ computers."
Jaarlijks helpt Peter vele particulieren, zelfstandigen en bedrijven in de Zaanstreek. Kenmerken van het bedrijf zijn een goede prijs-kwaliteitverhouding, persoonlijk advies en snelle service. Afhankelijk van de problemen, kan 075 Computer Service ook aan huis en op afstand helpen.
Heb je computerproblemen of vragen over je computer? 075 Computer Service is van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 20.00 uur telefonisch te bereiken op tel.: 075-2600 075. Daarnaast kan je op elk moment een e-mail sturen naar info@075computerservice.nl. 075 Computer Service werkt op afspraak.

Artikel geplaatst op dinsdag 20 november 2018 - 20:41