Rodi

'Geniet van elk detail in uw leven'
Eindejaar Sale bij Oogwereld Jongsma

Varilux brillenglazen van Essilor. (Foto: Oogwereld Jongsma)

ZAANDAM - Uw zicht zou u niet moeten weerhouden van wat u graag doet. Daarom werkt Oogwereld Jongsma met innovatieve producten zoals Varilux brillenglazen van Essilor. Met Varilux X-series brillenglazen neemt u elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waar, en geniet u van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf. Tijdens de eindejaar Sale die loopt tot 30 december heeft Oogwereld Jongsma een ruime collectie monturen voor vaste lage prijzen.


Monturen van 150 euro, 100 euro, 50 euro en zelfs gratis monturen (dan betaalt u alleen de glazen). Tevens bieden ze designer monturen aan met kortingen die oplopen tot wel 50%. Uw voordeel kan nog meer oplopen als u gebruik maakt van het aanbod bij aanschaf van een tweede bril. Alleen in de Sale-periode geldt: koopt u twee complete brillen tegelijk, dan is de tweede complete bril voor de halve prijs. Oogwereld Jongsma informeert in de winkel graag wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn.

Recht op brilvergoeding

Heeft u in 2018 nog recht op een brilvergoeding van uw zorgverzekeraar? Dan kan het, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket, zijn dat uw nieuwe bril bijna of helemaal niets kost! We berekenen graag uw voordeel in de winkel of u kunt op www.oogwereld.nl de zorgvergoedingchecker raadplegen.
Oogwereld Jongsma is gevestigd aan Oostzijde 32 in Zaandam.

Artikel geplaatst op vrijdag 16 november 2018 - 09:30