Rodi

Extra cadeaus bij online vuurwerkbestellingen
Maar veiligheid vuurwerk staat bij Vuurwerkgigant Zaanstreek wel op eerste plaats

Eigenares Beppie van Vuurwerkgigant Zaanstreek. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - Vuurwerkgigant Zaanstreek heeft verbouwd maar gaat ook inzetten op meer online-verkopen. En omdat de winkel 30 jaar bestaat trakteert Beppie haar klanten op feestelijke aanbiedingen en cadeaus.


"We hebben net een enorme verbouwing achter de rug!", vertelt trotse eigenares Beppie. "Sinds een paar jaar zijn wij namelijk ontzettend gegroeid: van een kleine winkel naar een van de grootste in de Zaanstreek en omstreken. Dat komt omdat wij met de trend meegaan en kwaliteitsproducten verkopen voor een zeer scherpe prijs. Dat waarderen de klanten blijkbaar -vandaar de groei van Vuurwerkgigant Zaanstreek. Voor de toenemende vraag van de vaste klanten moest er een grotere opslagcapaciteit komen. Ze hebben nu een nieuwe extra vuurwerkbunker geschikt voor 6700 kilo opslag. Tezamen met de opslagbunkers in Wormerveer heeft Vuurwerkgigant Zaanstreek, naar eigen zeggen, de grootste capaciteit van alle winkels in de Zaanstreek gekregen.
De winkel bestaat dit jaar 30 jaar - een jubileum dus. En dat wil de eigenares natuurlijk graag vieren. "Wie bij ons online bestelt krijgt bij sommige producten een gratis vuurwerkcake ter waarde van 44,95 euro cadeau!"

Mis de korting niet


Wie alle kortingsacties en cadeau-acties niet wil missen volgt het bedrijf via hun Instagram-account of de Facebook-pagina: Vuurwerkgigant Zaanstreek. Bekijk online ook welke producten extra in prijs verlaagd zijn ten opzichte van de concurrenten.
Bij elke pijl of pijlenpakket krijgt de klant ook een gratis pijlenstandaard cadeau. En wie online koopt krijgt altijd gratis vuurwerk bij zijn of haar bestelling. Het is altijd veilig vuurwerk, benadrukt Beppie: "Want veiligheid staat bij Vuurwerkgigant Zaanstreek altijd voorop."
Tijdens de losse verkoop - aan het einde van het jaar - bakt Beppie weer heerlijke popcorn en staat de koffie klaar en is er gratis limonade en kindervuurwerk voor de allerkleinsten. Kijk op www.vuurwerkgigantzaanstreek.nl voor jubileumacties.
Vuurwerkgigant is gevestigd aan Vlietsend 4 in Krommenie.

Artikel geplaatst op vrijdag 23 november 2018 - 10:51