Rodi

Ed Cars en Finenzo slaan handen ineen

Edwin Tuinman en Baldwin Stuvel bij de auto’s (Foto: aangeleverd)

ZAANSTAD - Ed Cars heeft vier nieuwe Volkswagen Polo's geleverd aan Finenzo Zaanstad en Finenzo Deventer. Beide Finenzo's gaan met een nieuw concept de markt op: Hypotheekdeal.nl wat ook prominent op de auto's als reclame staat. Baldwin Stuvel van Finenzo: "Leuk om te zien hoe twee Zaanse bedrijven uit verschillende branches elkaar weten te vinden.


"Hypotheekdeal wordt een online mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten. In eerste instantie gericht op starters die hun weg online goed weten te vinden en door hun eigen werkzaamheid beloond worden met fors lagere kosten. Maar zoals de pay off zegt: "Het is zelf te doen met een beetje hulp!" Maar er blijft een adviseur helpen die zorgt dat je de juiste keuzes maakt!”, aldus Jan-Willem Smit en Baldwin Stuvel van Finenzo. "Complexe situaties waarin goed advies nodig blijft gaan via het full-service-kantoor van Finenzo. Op die manier is duidelijker wat je kunt verwachten van je adviseur. Hypotheekdeal.nl gaat bijna live en de auto's zijn al klaar,", zegt Edwin Tuinman van Ed Cars.
"Ed Cars heeft voor ons vier identieke auto's geleverd. Naast de verhuisbus die Finenzo onder andere aan zijn klanten in Zaanstad ter beschikking stelt, hebben we al meer auto's bij Ed Cars Center gekocht en naar volle tevredenheid in onderhoud”, aldus Stuvel.

Artikel geplaatst op zondag 25 november 2018 - 12:55