Rodi

Stam Elektrotechniek groeit en zoekt nieuw personeel

(Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - "Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te blijven voldoen, gaan we uitbreiden", aldus Stam Elektrotechniek uit Zaandam. "Op verschillende afdelingen hebben wij dynamische collega's nodig om onze service naar onze opdrachtgevers te blijven continueren. Voor technische installaties is Stam Elektrotechniek BV zeer breed inzetbaar. Van het plaatsen of vervangen van een stopcontact of bewegingsmelder tot het ontwerpen, installeren en onderhouden van een complete elektrotechnische installatie of beveiligingsinstallatie voor zowel de woning- als utiliteitsbouw in zowel de particuliere als zakelijke markt."


"Wij gaan in eerste instantie beginnen met uitbreiding op kantoor, door op zoek te gaan naar een calculator en een elektrotechnisch tekenaar. Hierbij is het belangrijk dat deze collega's ervaring hebben in nieuwbouwprojecten voor zowel het calculeren als het tekenen van de installaties. Er kunnen ook functies gecombineerd worden, zodat men op een breder vlak inzetbaar kan zijn. Niet iedereen wil alleen maar calculeren of tekenen. Stam Elektrotechniek staat open voor verschillende opties. Zo is het ook mogelijk om een open sollicitatie naar Stam Elektrotechniek te sturen als je in een andere functie jouw talenten wil laten uitblinken. E-mail dan gerust naar vacature@stamelektro.nl."

Stam Elektrotechniek

"Stam Elektrotechniek is in hart en nieren een Zaans bedrijf. Wij dragen de regio Zaanstreek daarom ook een warm hart toe. Onze activiteiten centreren zich vanuit Zaandam rondom het gebied Haarlem, Amsterdam, Purmerend, Alkmaar, maar ook daarbuiten. Daarbij ligt onze focus op het onderhouden van langdurige relaties en samenwerkingen met de opdrachtgevers."
"Waar Stam Elektrotechniek zich ook in onderscheidt, is de hoge mate van servicegerichtheid. Wij stellen hier hoge eisen aan. Bij ons staat de klant centraal en we denken mee met de klant om zo tot een mooi resultaat te komen."
"Wil je meer weten over ons Zaans Elektrotechnisch bedrijf, kijk dan op onze website www.stamelektro.nl en laat ons weten waar wij jou mee van dienst kunnen zijn."

Artikel geplaatst op woensdag 28 november 2018 - 16:10