Rodi

Bofi Vuurwerk bestaat 20 jaar, dat wordt knallen!
Voor de veiligheid bij alle bestellingen een gratis vuurwerkbril

Diverse pakketten exclusief vuurwerk, te koop bij Bovi. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Bofi Vuurwerk bestaat dit jaar 20 jaar en dat zullen we weten …! Ter gelegenheid van het jubileum is besloten zondag 23 december groot uit te pakken met een professionele show in het Burgemeester In 't Veldpark.


Naast een demonstratie van de mooiste nieuwe producten zal een ongekende eindshow aanwezigen helemaal in de stemming brengen voor Oud en Nieuw. Wie zelf ook zo'n show wilt maken: alle producten die in de show gebruikt gaan worden zijn te koop bij Bofi! Een lijst van deze producten is te vinden op www.bofi.nl, facebook en instagram. De show begint om 18.00 uur, en omdat dit voor velen tijdens etenstijd is, is er voor alle iedereen gratis friet, verzorgd door De Smulbus.

Exclusief dealer

Bofi is al jaren de grootste vuurwerkwinkel van de Zaanstreek en exclusief dealer van onder andere Zena Vuurwerk. Mede door Zena is het afgelopen jaar het aantal klanten weer enorm gegroeid. Zo erg zelfs dat de uitleveringssnelheid in het gedrang dreigde te komen. Daarom is er dit jaar maar liefst 30% uitgebreid door een vierde bunker bij te bouwen. Ook heeft Bofi dit jaar weer beschikking over haar eigen vertrouwde grote winkelruimte op de begane grond aan de Noordervaldeurstraat 13 in Zaandam. Alles om de klant het grootste assortiment uit voorraad te kunnen leveren.
Bofi is het eerste door www.vuurwerkcheck.nl gecertificeerde verkooppunt in de Zaanstreek en alle medewerkers hebben hun certificaat vakbekwaamheid.
Voorbestellen kan in de winkel op maandag, donderdag, vrijdag of zaterdag of de hele week dag en nacht online via www.bofi.nl. De losse verkoop is dit jaar vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december. Voor alle klanten heeft Bofi een kleine attentie klaarliggen om het 20-jarig bestaan mee te vieren.

Artikel geplaatst op vrijdag 30 november 2018 - 09:12