Rodi

Huitema maakt van niets een droombadkamer

Eigenaar en vakman Willem van Gelderen in de Showroom van Huitema Tegels en Sanitair.

ZAANDAM - Huitema Tegels en Sanitair is inmiddels ruim honderd jaar een begrip in de Zaanstreek. Dat is op zichzelf al bijzonder, maar door mee te gaan met de tegel- en sanitairtrends kunnen klanten nergens beter terecht dan bij eigenaar en vakman Willem van Gelderen. Voor vragen over sanitair - in en om het huis - is hij koning. Binnenkort verbouwen? Vraag om advies aan huis en ontvang een vrijblijvende offerte zonder verplichtingen.


Huitema Tegels en Sanitair heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het op maat leveren van tegels en sanitair en alle aanverwante producten. "Geen huis is hetzelfde, geen dag is hetzelfde en dat maakt ons werk zo leuk", vertelt van Gelderen enthousiast. "Wij maken van niets een droombadkamer!"

Aankoopgarantie

Tegenwoordig kopen steeds meer mensen hun sanitair online - meestal omdat het goedkoper is. Maar waar deze consumenten niet bij stilstaan is dat ze vaak onderaan de streep duurder uit zijn. Ze kunnen via het scherm van hun computer helemaal niet zien wat voor kwaliteit ze in huis halen of hoeveel vierkante meter tegels ze nodig hebben. "Ook ziet het er op een foto altijd mooi uit, maar eenmaal aan de wand gaat zo'n meubel hooguit vijf jaar mee", weet van Gelderen. "Via ons gaat een meubel met gemak vijfendertig jaar mee!" Ook de kleuren van tegels kan men beter in een showroom bekijken. De lichtval in elke badkamer is anders, dat vraagt om een deugdelijk advies van een specialist aan huis. Van Gelderen waarschuwt daarnaast ook: "Het grootste nadeel van kopen via internet of bouwmarkt is eventuele schade. Wie via het internet bestelt of bij een bouwmarkt koopt weet nooit 100% zeker of het veilige materialen zijn. Slechts een heel klein haarscheurtje of verkeerde monteren kan leiden tot ernstige lekkages, die niet zijn te verhalen op de leverancier. "Dat risico loopt men niet bij een aankoop in onze winkel, want wij geven garantie", verzekert de eigenaar.
Altijd de laatste trends

De winkel maakt een degelijke indruk, maar wie naar binnenstapt ontdekt de nieuwste trends, ook voor jonge gezinnen: mat zwarte kranen, grote trendy cementtegels, houtlooktegels. Huitema heeft een heel groot assortiment in de showroom en komt graag aan huis kijken naar de maximale mogelijkheden. Van Gelderen tot slot: "Als extra service kunnen wij voor elke klant met behulp van een computerprogramma een driedimensionale tekening maken voor een realistisch beeld van de toekomstige badkamer.
Huitema Tegels en Sanitair is gevestigd aan Oostzijde 229 in Zaandam. Tel.: 075-6163695. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.huitema-tegels.nl en Facebook: Huitema Tegels & Sanitair Zaandam.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 december 2018 - 15:44