Rodi

'Met prettig aanvoelend lichaam het jaar in'

(Foto: Easyslim.nu)

ZAANDAM - Op dit moment, met allemaal goede voornemens voor het nieuwe jaar, klinken termen als 'verlies van centimeters', 'spieropbouw', 'vermindering van cellulite en vetverlies' vrijwel iedereen als muziek in de oren. "Met Easyslim.nu is het mogelijk. Natuurlijk zijn bij iedereen de resultaten anders, want elke persoon is immers verschillend, maar wij kunnen in principe iedereen helpen om met een prettig aanvoelend lichaam het jaar in te gaan", vertelt Annemiek Hendrikse


Na de oprichting van Easyslim.nu, drie jaar geleden en inmiddels bekend van tv, ging het snel met de franchisevestigingen. Inmiddels zijn het er meer dan vijftig. Tijdens de behandeling worden er pads op het lichaam geplaatst. "Door middel van ultrasound wordt vet aangepakt en tegelijkertijd worden door elektrostimulatie spieren opgebouwd. Dit zorgt ook voor een vermindering van cellulite en versteviging van de huid. Een voordeel van spieropbouw is dat er dan meer energie nodig is, die uit de opgeslagen vetvoorraad wordt gehaald. Zo ga je er steeds beter uit zien en bij ons is het niet nodig om een crashdieet te volgen om in gewicht te verminderen", aldus Hendrikse.
Easyslim.nu is te vinden aan Kleine Tocht 6A, studio 1.22 in Zaandam. Meer informatie en online boeken via: www.easyslim.nu, zaandam@easyslim.nu en 06-10385420 (bellen en appen).

Artikel geplaatst op donderdag 27 december 2018 - 14:58