Rodi

Albert Heijn Vos volledig vernieuwd

Voor de opening moet er nog wel wat gebeuren bij Albert Heijn Vos. (Foto: Albert Heijn)

KOOG AAN DE ZAAN - Albert Heijn Vos in Koog aan de Zaan wordt volledig vernieuwd. "Echter, voor het zover is, moet er nog wel wat gebeuren", aldus Albert Heijn. "Vrijdag 18 januari om 17.00 uur sluit de Albert Heijn aan de Verzetstraat tijdelijk de deuren. Vanaf dat moment wordt er hard gewerkt om een fantastische winkel neer te zetten."


"Een winkel die zich kenmerkt door een zeer ruim versassortiment, ruim 18.000 artikelen, lekker ruim om te winkelen en volop gratis parkeerplekken. Dinsdag 5 februari om 16.00 uur gaat de winkel open met de nodige festiviteiten en voordeeltjes. Hierover volgt zeker nog de nodige communicatie. Echter, eerst moet de winkel leeg en dat betekent dat mensen vanaf donderdag 17 januari kunnen profiteren van flinke kortingen. Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant."
Tijdens de sluiting is de vestiging in Zaandijk extra geopend in de avonduren, tot 22.00 uur. Zo kan de vaste Koog-klant ook in de avond nog de boodschappen doen. En wat dan met de voetbalplaatjes? Gedurende de sluiting ontvangt de klant in Zaandijk dubbele plaatjes, zodat het sparen gewoon door kan gaan.
Dinsdag 5 februari vanaf 16.00 uur is het dus groot feest bij Albert Heijn Vos, Verzetstraat 10 in Koog aan de Zaan.

Artikel geplaatst op maandag 14 januari 2019 - 14:06