Rodi

Steengoede oplossingen bij Engel Natuursteen

Liquid error: undefined method `caption=' for nil:NilClass

ZAANDAM - De economie draait goed, er worden meer huizen verkocht en de bouwsector trekt aan. Marco Engel merkt dat ook bij zijn bedrijf Engel Natuursteen. Particulieren en afbouwbedrijven die fraai natuursteen willen hebben voor in hun keuken, bad- en woonkamer weten de Zaankanter steeds meer te vinden.


Engel Natuursteen is een familiebedrijf uit 1906 en gespecialiseerd in het produceren van aanrechtbladen, vensterbanken, openhaarden, wastafelbladen, badranden, vloeren, dorpels en nog veel meer toepassingen voor in en om het huis. Bij Engel Natuursteen kunnen klanten hun keuze maken uit natuursteenplaten of -tegels van eerste kwaliteit en in diverse soorten en maten. Marco: "We hebben een netwerk van leveranciers over de hele wereld en kopen vooral materiaal van A-kwaliteit in."
Met de ervaring die Engel Natuursteen in meer dan honderd jaar heeft opgebouwd staat het bedrijf voor kwaliteit en vakmanschap in de natuursteenbranche. De veelzijdigheid en de eigenschappen van natuursteen vragen echter niet alleen vakmanschap bij het verwerken en bewerken, maar ook voor een optimale toepassing van het materiaal. "Hierbij kan Engel Natuursteen u tevens eerlijk en vakkundig adviseren. Engel Natuursteen verzorgt ook de plaatsing van het natuursteen", aldus Marco.

Speciale opties

Ook biedt Engel Natuursteen sinds enkele jaren composiet- en sinds vorig jaar keramiekaanrechtbladen aan. Composiet is een samenstelling van gemalen graniet, kwarts en harsen die onder hoge druk worden samengeperst. Keramiek bestaat uit porselein en klei en wordt in de grote ovens gesinterd tot een heel hard materiaal, harder nog dan composiet. Marco: "Het voordeel van beide materialen is dat het in diverse prints en kleuren te verkrijgen is. Bijvoorbeeld in marmer-, hout- en ijzerprint. Dat is naar keuze van de klant en hoe harder het oppervlak, hoe gebruiksvriendelijker het materiaal. Beide soorten materialen zijn zowel gepolijst als gezoet verkrijgbaar. Natuursteen, composiet en keramiek zijn prachtige materialen om zowel het in- als het exterieur van een pand van een fantastische upgrade te kunnen voorzien. Het heeft een duur imago, maar dat hoeft het niet te zijn."
Engel Natuursteen biedt nog veel meer opties en ook producten, zoals grafmonumenten. Meer informatie over het bedrijf is te verkrijgen op de website engelnatuursteen.nl, via tel.: 075-6163171 of per e-mail, via: info@engelnatuursteen.nl. Engel Natuursteen bevindt zich op Zijtocht 7 in Zaandam.

Artikel geplaatst op maandag 14 januari 2019 - 15:28

Liquid error: undefined method `caption=' for nil:NilClass